Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
10 διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ που έπαιξαν σε ερωτικές ταινίες

10 διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ που έπαιξαν σε ερωτικές ταινίες

Διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, πριν μπουν στο σαλόνι μας, μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα μας.

Μπορεί σήμερα οι πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών να απολαμβάνουν τη δόξα και τις αμοιβές σταρ του σινεμά, αυτό  όμως είναι κάτι που δεν συνέβαινε πάντα. Πολλοί μάλιστα είναι οι ηθοποιοί που στο ξεκίνημα της καριέρας τους είπαν το «ναι» σε ταινίες ή σειρές ερωτικού περιεχομένου, προκείμενου να βγάλουν τα προς το ζην.

Είναι γνωστό ότι πολλοί πορνοστάρ κατάφεραν και έκαναν μια «καθώς πρέπει« καριέρα στο Χόλιγουντ εγκαταλείποντας την προηγούμενη καριέρα τους. Εκείνο που δεν είναι και τόσο γνωστό είναι ότι πολλοί διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ,  έκαναν σύντομα ή με μεγαλύτερη διάρκεια περάσματα από τα στούντιο της βιομηχανίας του πορνό.

Παρακάτω θα βρείτε δέκα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ που εμφανίστηκαν σε «ροζ» ταινίες, πριν κάνουν την εμφάνισή τους σε κόκκινα χαλιά και απολαύσουν την κορυφή της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

Sylvester Stallone

View this post on Instagram

@officialslystallone #sylvesterstallone

A post shared by Sylvester Stallone (@legend_sylvesterstallone) on

Ο ιταλικής καταγωγής σταρ εκμεταλλεύτηκε τα σεξουαλικά προσόντα του πριν ανέβει τα σκαλιά της κινηματογραφικής δόξας ως «Ρόκι Μπαλμπόα» και ως «Ράμπο».

Arnold Schwarzenegger

Πρωταθλητής στο body-building, πέρασε στον κινηματογράφο με τον «Κόναν τον Βάρβαρο» και αργότερα με τον «Εξωλοθρευτή». Έπαιξε σε δεκάδες ταινίες μέχρι που τον κέρδισε η πολιτική φθάνοντας να γίνει κυβερνήτης στην Καλιφόρνια. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε είναι η καριέρα του ως πορνοστάρ.

David Duchovny

Ο ηθοποιός άρχισε την καριέρα του κάνοντας ένα επεισόδιο της περίφημης σειράς soft πορνό «The Red Shoe Diaries». Η καριέρα του απογειώθηκε με το ρόλο του στα θρυλικά «X-Files» και αργότερα στη σειρά «Californication».

Cameron Diaz

https://www.instagram.com/p/B4WbM-blbG6/?utm_source=ig_web_copy_link

Πριν γίνει διάσημη σε ρόλους του κοριτσιού της διπλανής πόρτας, η Cameron Diaz  διέπρεψε σε «ροζ» ταινίες.

Marilyn Monroe

Αν και δεν ήταν ηθοποιός πορνογραφικού περιεχομένου, ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας σύντομης παρακμής της σταδιοδρομίας της πληρώθηκε για κάμποσες γυμνές φωτογραφίες της.

Jackie Chan

Ειδικός των πολεμικών τεχνών και πρωταγωνιστής σε δεκάδες ταινίες δράσης. Μέχρι όμως να γίνει ο βασιλιάς της περιπέτειας επιβίωνε ως κασκαντέρ σε ταινίες δράσης άλλων αλλά και πορνογραφικών ταινιών.

Matt LeBlanc

Όπως και ο Joey στα αγαπημένα μας «Φιλαράκια», ο Matt LeBlanc ήταν ένας ηθοποιός που προσπαθούσε να βρει το δρόμου του προς τη δόξα. Ξεκίνησε και αυτός κάνοντας κάποιες soft ερωτικές ταινίες. Επίσης, ήταν και αυτός μέρος του καστ της  σειράς «The Red Shoe Diaries» μαζί με τον Duchovny.

Kim Kardashian

Διάσημη για τη συνεργασία της με την Paris Hilton, η διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian, έγινε γνωστή μετά από ένα sex tape του διέρρευσε πρώην φίλος της. Αν και για τα μάτια του κόσμου, έπεσαν οι απαραίτητες μηνύσεις, λίγο αργότερα η Kim αποφάσισε πως η πραγματική ζωή είναι καλύτερη από κάθε σενάριο και κάπως έτσι το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians», δημιούργησε μια νέα γενιά τηλεστάρ.

Helen Mirren

Κι όμως, η μεγάλη ηθοποιός των Όσκαρ έκανε μερικά περάσματα σε πορνοταινίες.

Sasha Grey

View this post on Instagram

No Loitering!?

A post shared by Sasha Grey (@sashagrey) on

Πριν το όνομά της συμπεριληφθεί στη λίστα των σταρ του Χόλιγουντ, η Saha Grey, ξεκίνησε την καριέρα της στα 18 της, και από το 2006 έως το 2011, έγινε μία από τις πιο διάσημες πορνοστάρ.

Σήμερα, δηλώνει ηθοποιός, μοντέλο, συγγραφέας και μουσικός, εμφανίζεται σε πολλά δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά και σε μουσικά βίντεο και διαφημιστικές εκστρατείες.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024