Σάντουιτς με ζαμπόν μαύρου χοίρου και ανεβατό
Ενα γρήγορο και διαφορετικό σνακ με εξαίσια υλικα
Spotlight
-
Μελέτη καταπέλτης για τα Τέμπη μιλά για αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος - Η αναφορά στις εύφλεκτες ουσίες
-
Γενς Στόλτενμπεργκ: «Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο»
-
Το παρών του Αλέξη Τσίπρα
-
Έζησα στην Αθήνα της δεκαετίας του 1980 για έναν χρόνο - αυτό μου έμαθε ότι μπορείς να ανήκεις οπουδήποτε
Προετοιμασία 5΄
Υλικά (για 2 σάντουιτς)
Λίγο ελαιόλαδο για άλειμμα
80 γρ. ανεβατό ή ξινομυζήθρα ή κατίκι
4 φέτες ψωμί ζυμωτό με προζύμι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
40 γρ. ρόκα
4 φέτες ζαμπόν μαύρου χοίρου με τρούφα ή κάποιο άλλο ζαμπόν της αρεσκείας μας
Διαδικασία
Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με λίγο ελαιόλαδο. Μοιράζουμε το τυρί στις φέτες ψωμιού, τρίβουμε λίγο μαύρο πιπέρι και βάζουμε από πάνω τη ρόκα και από δύο φέτες ζαμπόν. Κλείνουμε τα σάντουιτς και απολαμβάνουμε.
Πηγή: Γευσιγνώστης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις