Αδαμάντιος Μαντής : Νεκρός μετά από τροχαίο ο 21χρονος πολίστας
«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών ο Αδαμάντιος Μαντής τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου.
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 21 ετών άφησε ο τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου Αδαμάντιος Μαντής.
Ο νεαρός πολίστας έπεσε θύμα τροχαίου τις πρώτες πρωινές ώρες, με αποτέλεσμα να εκπνεύσει στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπως γνωστοποίησε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.
Ο Αδαμάντιος Μαντής, όπως αναφέρει το koe.org.gr είχε παίξει στη Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων.
- Ρεάλ Μαδρίτης: Στόχος τα 300 εκατ. ευρώ από τη φανέλα
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα (vid)
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί οι Άνδρες στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό (vid)
- Άρης: «Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια (vid)
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
- Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-0: Νίκησαν αλλά δεν ικανοποίησαν οι «πράσινοι» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442