Παρά την κακή απόδοση του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Ολυμπιακός κέρδισε με 16-9 το Παλαιό Φάληρο στο «Ρέστειο» για την έκτη αγωνιστική της Α1 πόλο  και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλωνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ειδικά στα 2 πρώτα οκτάλεπτα δυσκολεύτηκαν στην επίθεση, αλλά στη συνέχεια βρήκαν το ρυθμό τους, φτάνοντας στη νίκη.

Η ομάδα του Θεόδωρου Βλάχου μετά από 10 αγώνες σ’ όλες τις διοργανώσεις παραμένει αήττητη (6 στην Α1, 1 στο Σούπερ Καπ, 3 στο Champions League).

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση της Δευτέρας (17:30) με τον Απόλλωνα στον Πειραιά για την 7η ημέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 1-1, 4-6, 1-4

Π. Φάληρο (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος 1, Κοπελιάδης 4, Τρούλος, Ντε Σόουζα 2, Γαβαλάς Ι., Μητράκης, Μανδαλιός, Κούρκορ

Ολυμπιακός(Θοδωρής Βλάχος): Ζιβογίνοβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 3, Γενηδουνιάς 3, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης 1, Κάκαρης 3, Μουρίκης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ.

Γράψτε το σχόλιό σας