Η Vetements στο πλευρό νέων σχεδιαστών μόδας
Δημιουργοί που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μόδας θα έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με τη Vetements
Ο Guram Gvasalia, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της κολεκτίβας σχεδιαστών Vetements με έδρα τη Ζυρίχη, ανακοίνωσε τα σχέδιά του να βοηθήσει στην προώθηση νέων ταλέντων.
Μιλώντας στη διάσκεψη Apparel & Retail του WWD, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει μια πλατφόρμα το επόμενο έτος που θα υποστηρίξει νέους σχεδιαστές.
Μέσω της πλατφόρμας δημιουργοί που κάνουν τα πρώτα τους βήματα θα έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με τη Vetements, θα διοργανώνονται ομιλίες με σπουδαστές σχεδίου μόδας και θα παρέχονται υποτροφίες.
https://www.instagram.com/p/B4P-9a7BJXu/?utm_source=ig_web_copy_link
Ο Γεωργιανός σχεδιαστής μόδας δήλωσε ότι ο ίδιος και η ομάδα του σκοπεύουν να είναι σαν ένας μεγάλος αδελφός για νέα ταλέντα.
«Αυτό που κάνουμε είναι να βάλουμε τους σωστούς ανθρώπους με το σωστό ταλέντο μαζί σε ομάδες και τους δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κάτι νέο που δεν υπάρχει ήδη – κάτι καινούριο, μοντέρνο και ωραίο».
Ο συνιδρυτής της Vetements αποκάλυψε επίσης σχέδια για επέκταση της εταιρείας, μετά την αποχώρηση του αδελφού του και του συνιδρυτή της, Demna Gvasalia.
«Το σχέδιο είναι να ξεκινήσουμε ξεχωριστές εταιρείες γύρω από αυτή, για υποδήματα, εσώρουχα και γυαλιά ηλίου που θα έχει η καθεμία τα δικά της κανάλια διανομής» εξήγησε.
https://www.instagram.com/p/B4Pooo3hQAx/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B4K9g5BBrmH/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B4Lq78ahuMZ/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B4Cd_vhhA6B/?utm_source=ig_web_copy_link
- Κουτσούμπας: Η συγκάλυψη είναι η καθημερινή σας ενασχόληση – Το ΚΚΕ αποχωρεί
- «Έθαψαν» την εξεταστική για τις υποκλοπές με την πλειοψηφία των «151»
- Κρήτη: Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ 3χρονο κοριτσάκι με αιμάτωμα στο κεφάλι και μώλωπες στο σώμα
- Τι είπε ο Βαλαντσιούνας για το μέλλον του στο ΝΒΑ
- «Οι Αθώοι»: Τι θα δούμε στο αποψινό προτελευταίο επεισόδιο στο MEGA
- Φάμελλος: Είστε είτε εκβιαζόμενοι είτε διαπλεκόμενοι – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνένοχοι στο μπάζωμα
- Δονούσα: Το ελληνικό νησί που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αυθεντικούς προορισμούς για το καλοκαίρι
- Αλαλούμ με τα εισιτήρια για το Final Four και κίνδυνος καθυστέρησης έναρξης του αγώνα Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 22.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442