Πανιώνιος: Σοκ με Μαξίμοβιτς, υπέστη κάταγμα περόνης
Ραντεβού με την ατυχία είχε ο μέσος του Πανιωνίου, Νόβιτσα Μαξίμοβιτς, καθώς ο Σέρβος υπέστη κάταγμα περόνης και έξω σφυρού στον αριστερό αστράγαλο, χάνοντας όλη τη σεζόν.
Πολύ άτυχη στιγμή για τον Νόβιτσα Μαξίμοβιτς και κατ’ επέκταση τον Πανιώνιο. Ο Σέρβος μέσος σε μια ανύποπτη φάση στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης των «κυανέρυθρων» με τον Άρη τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο και τα αποτελέσματα της μαγνητικής προκάλεσαν σοκ στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Αρχικά δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ του Πανιωνίου αλλά η σοβαρότητα του τραυματισμού του, τον ανάγκασε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Ο Μαξίμοβιτς, όπως έδειξε η μαγνητική που έκανε στο ημίχρονο του αγώνα έχει υποστεί κάταγμα περόνης και έξω σφυρού στον αστράγαλο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Σέρβος λοιπόν θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι με επτά μήνες.
- Ανδρουλάκης σε αγρότες: Διάλογος πρέπει να γίνει αλλά με ειλικρίνεια και αποτελέσματα. Όχι νέα κοροϊδία
- Κέρκεζ: «Ομάδα με πολλή ποιότητα ο Ολυμπιακός, κάνει πολύ καλή δουλειά ο προπονητής του»
- Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από τα τρακτέρ: Μειώνονται σε αριθμό, «γκριζάρουν» σε ηλικία οι Έλληνες αγρότες
- Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 1-4: Κακή εμφάνιση για τις «ασπιρίνες» πριν τον Ολυμπιακό (vid)
- Το νεοϋορκέζικο ξενοδοχείο The Mark γιορτάζει 100 χρόνια ζωής – «Μια ιστορία αγάπης»
- Έργα τέχνης στο χορτάρι




