Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος 0-3

Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος 0-3

Ο Πανιώνιος δεν συνάντησε μεγάλο πρόβλημα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και επικράτησε εύκολα 3-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 5ο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος, «σφραγίζοντας» επί της ουσίας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Άνετος και ωραίος ο Πανιώνιος, δεν είχε κανέναν απολύτως πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού Βόλου και να πάρει το ακλόνητο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος σημείωσε δυο τέρματα, οι «κυανέρυθροι» πέρασαν σαν… σίφουνας από το Αλκαζάρ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να προσπαθεί, αλλά να μην καταφέρνει να γίνει σε καμία περίπτωση του αγώνα απειλητικός.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης από το πρώτο ημίχρονο, χωρίς πάντως να καταφέρνουν να δημιουργήσουν κάποια σπουδαία φάση μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

Στο δεύτερο μέρος, το σύνολο του Παπαβασιλείου μπήκε αποφασισμένο να πάρει «κεφάλι» στην αναμέτρηση, πράγμα που κατάφερε από την άσπρη βούλα. Σε μια φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, ο Εμμανουηλίδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ (57′).

Επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Οικονομίδη να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, αφού με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου νίκησε τον πορτιέρε των «ερυθρόλευκων» και έκανε το 0-2 για την ομάδα του.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 88′ της αναμέτρησης ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, χάρη στο δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο νεαρός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την παράλληλη πάσα στην περιοχή των γηπεδούχων και με κοντινό πλασέ «εκτέλεσε» τον αντίπαλο γκολκίπερ, βάζοντας τέλος στη σεμνή τελετή και παράλληλα στην υπόθεση πρόκριση.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024