
Η απρόσμενη συνάντηση Μητσοτάκη με μαθητές και οι selfies
Ο κ. Μητσοτάκης αφού συνομίλησε μαζί τους, τους προσκάλεσε μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τους ξενάγησε στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Μετά το τέλος της «Ώρας του Πρωθυπουργού», όπου απάντησε σε επίκαιρη ερώτηση στην Ολομέλεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφοντας συνάντησε στο πεζοδρόμιο της Ηρώδου Αττικού μια ομάδα μαθητών δημοτικού από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Μητσοτάκης αφού συνομίλησε μαζί τους, τους προσκάλεσε μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τους ξενάγησε στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Ο Πρωθυπουργός μετά τη συζήτηση που είχε τόσο με τα μικρά παιδιά, όσο και με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς και τις αναμενόμενες selfies τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και επιτυχία στη ζωή τους.
Πηγή: onetv.gr
- Το κόστος της εξάρτησης της ΕΕ από το ρωσικό αέριο και άλλα διαμόνια στην σύνοδο της Αρμενίας
- Συνταγή: Σπιτική κασερόπιτα
- Αναπροσανατολισμός στη σκιά Τραμπ – Το υπό πίεση ΝΑΤΟ, η Ευρώπη των διλημμάτων και η ΕΕ ως «πολύφερνη νύφη»
- Τραμπ: Δεν μπορώ να πω αν η εκεχειρία παραμένει σε ισχύ – Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε πολιτικά σκάφη, στο Ορμούζ
- Έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Κίνα – Τουλάχιστον 21 νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Η άνοιξη μας ανοίγει την όρεξη;


