Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τουρκία συζητά με την Ρωσία την παράδοση των 18 αιχμαλώτων Σύρων στρατιωτών

Η Τουρκία συζητά με την Ρωσία την παράδοση των 18 αιχμαλώτων Σύρων στρατιωτών

Η Τουρκία διεξάγει συνομιλίες με την Ρωσία για την παράδοση 18 Σύρων στρατιωτών, του συριακού κυβερνητικού στρατού, οι οποίοι συνελήφθησαν αιχμάλωτοι κοντά στην πόλη Ρας Αλ Αϊν στην βόρειο Συρία, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ

Η Τουρκία διεξάγει συνομιλίες με την Ρωσία για την παράδοση 18 Σύρων στρατιωτών, του συριακού κυβερνητικού στρατού, οι οποίοι συνελήφθησαν αιχμάλωτοι κοντά στην πόλη Ρας Αλ Αϊν στην βόρεια Συρία, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

«Διεξάγονται συνομιλίες με την ρωσική πλευρά σε σχέση με την παράδοση 18 στρατιωτών του καθεστώτος που αιχμαλωτίσθηκαν. Δυο εξ αυτών είχαν τραυματισθεί και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας τον οποίο επικαλείται το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, αναφέροντας ότι η διοίκηση «παρέδωσε στον πρόεδρο (τον Ρ..Τ.Ερντογάν) στοιχεία για την κατάσταση και έλαβε από τον ίδιο σχετικές εντολές».

Νωρίτερα, Σύροι αντάρτες που υποστηρίζονται από την Τουρκία, είχαν δηλώσει ότι συνέλαβαν Σύρους στρατιώτες κοντά στην Τελ Χάουα που είναι προάστιο της Ρας Αλ Αϊν.

Στις 29 Οκτωβρίου το τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya επικαλούμενο κουρδικές πηγές είχε μεταδώσει ότι τμήματα της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης αιχμαλώτισαν στρατιώτες του συριακού στρατού στην πόλη Τελ- Ταμέρ στην βορειοανατολική Συρία, όπου διεξήχθησαν συγκρούσεις στις οποίες συμμετείχαν τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις και υποστηριζόμενοι από την Τουρκία Σύροι αντάρτες από τη μία και κυβερνητικές συριακές δυνάμεις από την άλλη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024