Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ!
Αν και το πρόγραμμά τους είναι πολύ φορτωμένο, δεν χάνουν ευκαιρία έστω και για ολιγοήμερες «ανάσες» χαλάρωσης στην φύση. Έτσι μετά το τέλος των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων τόσο η Ευρυδίκη όσο και ο Κωνσταντίνος μάζεψαν τα πράγματά τους και… έφυγαν για Αράχωβα!
Παρέα μαζί τους στο ταξίδι είχαν την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Παύλο Σταματόπουλο, με τους οποίους ο γοητευτικός personal trainer συνεργάζεται.
Η Ευρυδική Βαλαβάνη, λάτρης των social media και ιδιαίτερα του Instagram, ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από την ερωτική τους απόδραση.
Ξέγνοιαστη και με εντελώς χαλαρή διάθεση, απόλαυσε την φύση και το μαγευτικό τοπίο!
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας