Γεννηματά : Εγρήγορση απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις
Αναφερόμενη στην τιμή προς όσους πολέμησαν τον φασισμό και τον ναζισμό, σημείωσε ότι η μάχη κατά του φασισμού, συνεχίζεται και είναι καθημερινή και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη
Τη σημασία της εθνικής ομοψυχίας και της ενότητας επισήμανε στο μήνυμά της για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Αναφερόμενη στην τιμή προς όσους πολέμησαν τον φασισμό και τον ναζισμό, σημείωσε ότι η μάχη κατά του φασισμού, συνεχίζεται και είναι καθημερινή και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Παρατήρησε μάλιστα ότι «η φετινή επέτειος είναι ιδιαίτερα φορτισμένη με τις αυξανόμενες προκλήσεις της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης» και τόνισε: «Απέναντι σε αυτές τις προκλήσεις απαιτείται εγρήγορση, αποφασιστικότητα, εθνική ομοψυχία και ενότητα του Ελληνικού λαού».
Σημείωσε επίσης ότι «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας στα Βαλκάνια και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, με την προσήλωση μας στο διεθνές δίκαιο, τις συνθήκες και τις συμμαχίες μας» και τόνισε ότι «Με την ισχύ μας μπορούμε να προστατέψουμε τα εθνικά συμφέροντα και την ειρήνη στην περιοχή».
Τέλος είπε ότι «Το Κίνημα Αλλαγής, όπως και το ΠΑΣΟΚ, είναι μια δύναμη πατριωτική και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να παλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Μπαρτσελόνα παίρνει μέτρα ενόψει Ολυμπιακού για να μη γίνει… ΣΕΦ το γήπεδό της!
- Χριστούγεννα στο Amirandes: Μια χειμερινή ιστορία στην καρδιά της κρητικής φιλοξενίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη δικαιοσύνη η απομάκρυνση της Τυχεροπούλου – «Ήμουν το μαύρο πρόβατο στον οργανισμό»
- Bots παρίσταναν τους «αγανακτισμένους αριστερούς» και κατηγορούσαν την Τέιλορ Σουίφτ για ναζιστική προπαγάνδα
- Χαλκίδα: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε ηλικιωμένο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Μπουκώρος – Εξεταστική: Επιχείρηση συσκότισης – Δεν θα αποκαλύψω την κυβερνητική πηγή που με ενημέρωσε
