Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας πρώην παίκτης των ακαδημιών του Ολυμπιακού στην πρώτη ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ένας πρώην παίκτης των ακαδημιών του Ολυμπιακού στην πρώτη ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Ρεζάρτ Ράμα που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές των Άγγλων και όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα

Ο πρώην ερυθρόλευκος, Ρεζάρτ Ράμα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Νότιχαμ Φόρεστ και θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει γιατί θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της ηλικίας του.

Ο νεαρός μπακ που απέκτησε η Νότιγχαμ από τον Ολυμπιακό αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, όμως είναι θέμα χρόνου η ένταξη του στην πρώτη ομάδα, με την οποία μάλιστα έχει ξεκινήσει προπονήσεις.

Ο Ράμα είναι ένας από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της Νότιγχαμ αλλά και του αλβανικού ποδοσφαίρου γενικότερα, ενώ οι εμφανίσεις του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον, με τους ανθρώπους της Νότιγχαμ να πιστεύουν στις δυνατότητες του και να θεωρούν ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία τόσο στα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις. Ο διεθνής με την Κ19 της Αλβανίας είναι ένα μπακ που σύγχρονο με πολλά ανεβάσματα, πολύ συνεπής στο αμυντικό κομμάτι και κυρίως ένας παίκτης με πολύ μέλλον, κάτι που έχουν δει στη Νότιγχαμ και για αυτό τον λόγο επένδυσαν σε αυτόν.

Ο Ράμα είναι γεννημένος το 2000 και τον Δεκέμβρη θα κλείσει τα 19 του χρόνια. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου παρέμεινε για 8 χρόνια και ουσιαστικά εξελίχθηκε και «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά. Διαθέτει ένα πολύ δυνατό κορμί, έχει ύψος 1.84 και αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός μπακ.

Παρόλα αυτά λόγω σωματοδομής αλλά και ικανότητας με την μπάλα στα πόδια μπορεί να αγωνιστεί με σχετική άνεση και ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως στόπερ.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024