Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς φεύγει από το 4-4-2 και πηγαίνει στο 4-3-3 στο αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ - Αβραάμ αντί του Μεριά και Σουντανί αντί Μασούρα, σε σχέση με το πρόσφατο ματς με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει τελικά την έκπληξη και να φεύγει από το 4-4-2, παρατάσσοντας την ομάδα του διάταξη 4-3-3.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ουσιαστικά στην ομάδα που έπαιξε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, αλλάζοντας μόνο τον Μεριά με τον Αβραάμ και τον Μασούρα με τον Σουντανί.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σα, με τους Αβραάμ και Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα δύο άκρα θα είναι οι Ομάρ και Τσιμίκας.

Οι Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης θα είναι στην τριάδα του κέντρου, με τους Σουντανί και Ποντένσε στα «φτερά» και τον  Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η 11άδα: Σα, Αβραάμ, Σεμέδο, Ομάρ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχάλακης, Σουντανί, Ποντένσε και Ελ Αραμπί.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024