Ο χορός του Γιάνη Βαρουφάκη υπό τους ήχους κλαρίνου σε εγκαίνια έκθεσης
Η έκθεση με τίτλο "Τόποι δημιουργίας" στο Μέτσοβο εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο από τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη
Στο Μέτσοβο βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο Γιάνης Βαρουφάκης στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης «Τόποι δημιουργίας» στην πινακοθήκη Αβέρωφ. Ο πρώην τσάρος της οικονομίας και νυν επικεφαλής του ΜέΡΑ25 βρέθηκε στην πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ όχι μόνο για τα εγκαίνια της έκθεσης αλλά και για να τιμήσει τη σύζυγό του Δανάη Στράτου η οποία μετέχει στην έκθεση με έργα της.
Μετά το τέλος των εγκαινίων τα οποία πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας παρουσία και της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη ακολούθησε παραδοσιακό ηπειρώτικο γλέντι με κλαρίνα και απολαυστικούς μεζέδες.
Δείτε περισσότερα εδώ
- Συνταγή: Καρυδόπιτα
- Ιράν: Αναφορές ότι οι ΗΠΑ στέλνουν επιπλέον πολεμικά πλοία και στρατεύματα – Εκρήξεις συγκλονίζουν την Τεχεράνη
- Τέμπη: «Επαγγελματία συκοφάντη» χαρακτηρίζει η Ένωση Δικαστών την Κωνσταντοπούλου μετά τις σκληρές δηλώσεις της για τη δίκη
- Άσκηση: Εσύ ξέρεις τη μέθοδο HLM;
- Με βροχές και σκόνη σήμερα ο καιρός – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
- Μάρτιν Σκορσέζε και «Star Wars» πάνε μαζί; Από φέτος, ναι


