Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο βιβλίο καίει τον Τραμπ : Ερωτική συνεύρεση με μία ανήλικη και μία πορνοστάρ

Νέο βιβλίο καίει τον Τραμπ : Ερωτική συνεύρεση με μία ανήλικη και μία πορνοστάρ

Νέες... πιπεράτες πληροφορίες για τη ζωή του Ντόναλντ Τραμπ έρχονται στο φως της διασημότητας

Νέες… πιπεράτες πληροφορίες για τη ζωή του Ντόναλντ Τραμπ έρχονται στο φως της διασημότητας.

Συγκεκριμένα, αφεντικό της μαφίας ισχυρίζεται σε νέο βιβλίο, που αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή του αμερικανού προέδρου, τονίζοντας πως ο Τραμπ έκανε σεξ ταυτόχρονα με μία ανήλικη και μία πορνοστάρ σε οίκο ανοχής της μαφίας στην Νέα Υόρκη το 1982.

Στο βιβλίο «Όλες οι γυναίκες του προέδρου: Ντόναλντ Τραμπ η δημιουργία ενός αρπακτικού» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου, οι συγγραφείς ισχυρίζονται ότι η σεξουαλική συνεύρεση βιντεοσκοπήθηκε και παραδόθηκε σε αφεντικό της μαφίας.

Την αποκάλυψη κάνει στο βιβλίο ο πρώην μαφιόζος, Τζον Τίνο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είδε το περιστατικό στο δικό του σεξ κλαμπ για πλουσίους στην Times Square.

Ωστόσο οι συγγραφείς παραδέχονται ότι μόνο ο πρώην μαφιόζος γνωρίζει γι’ αυτό το περιστατικό και δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ούτε την ανήλικη ούτε την πορνοστάρ με το όνομα «Τρι».

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα πουν ότι ο Τίνο είναι ψεύτης και οι ισχυρισμοί του ψεύτικοι. Έφυγα με το αίσθημα ότι οι ισχυρισμοί είναι πιστευτοί», είπε ένας από τους συγγραφείς, ο Μπάρι Λεβίν.

Ο Τζον Τίνο ισχυρίστηκε ότι ο Τραμπ ήταν γνωστός στο κλαμπ ως «ο κτηματομεσίτης», «φορούσε γραβάτα και δεν έπινε αλκοόλ» και πάντα ζητούσε την συγκεκριμένη πορνοστάρ. Στο βιβλίο δίνονται λεπτομέρειες από εκείνη την βραδιά. Η πορνοστάρ πήρε μαζί της μία έφηβη κοπέλα και μπήκαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο για μία ώρα με τον Τραμπ.

Εκείνη την εποχή ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν 36 ετών και παντρεμένος με την πρώτη σύζυγο του, Ιβάνα. Στο δωμάτιο υπήρχαν κάμερες προκειμένου οι «πελάτες» να μην κακοποιούν τις πόρνες και γι’ αυτό η συνεύρεση φέρεται να καταγράφηκε σε βίντεο. Στη συνέχεια ο Τζον Τίνο είπε ότι παρέδωσε το βίντεο σε αφεντικό της μαφίας, το οποίο δολοφονήθηκε το 1986.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024