
Τσάμπιονς Λιγκ πινγκ πονγκ : Πρώτη ήττα για την Μπογκόρια του Γκιώνη
Για τη 2η αγωνιστική του γκρουπ C και κόντρα στην επικεφαλής Σααρμπρίκεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μία σπουδαία νίκη, προηγήθηκε δύο φορές, αλλά στο τέλος κάμφθηκε με 3-2
Την πρώτη φετινή ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ υπέστη εντός έδρας η Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη.
Για τη 2η αγωνιστική του γκρουπ C και κόντρα στην επικεφαλής Σααρμπρίκεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μία σπουδαία νίκη, προηγήθηκε δύο φορές, αλλά στο τέλος κάμφθηκε με 3-2.
Με την εμφάνισή της πάντως, η πολωνική ομάδα έδειξε ότι κρατάει την τύχη στα χέρια της έστω για τη 2η προνομιούχο θέση στο γκρουπ.
Ο Γκιώνης από τη θέση 1 της ομάδας του έκαμψε τον Σανγκ Κουν με 3-1 σετ. Στο τέταρτο στη σειρά παιχνίδι συνάντησε τον Πάτρικ Φρανζίσκα, που τον Οκτώβριο φιγουράρει στο νούμερο 15 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ την προηγούμενη βδομάδα στο γερμανικό World Tour έφτασε στα προημιτελικά και απέκλεισε τον Κινέζο πρωταθλητή Λι Γκαογιουάν!
Ο Γκιώνης έχασε οριακά το 1ο σετ, αλλά στη συνέχεια ο πρώην συμπαίκτης του (για έναν χρόνο στην Μπορούσια Ντίσελντορφ) επέβαλε το παιχνίδι του. Στο φινάλε ο Πολωνός Μπαντόφσκι ηττήθηκε καθαρά από τον Σανγκ.
Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Μπογκόρια-Σααρμπρίκεν 2-3:
Παναγιώτης Γκιώνης-Σανγκ Κουν 3-1 (11-5, 11-5, 9-11, 11-7)
Μάρεκ Μπαντόφσκι Πάτρικ Φρανζίσκα 2-3 (8-11, 12-10, 11-13, 12-10, 2-11)
Πάβελ Σίρουτσεκ-Κριστιάν Πλετέα 3-0 (11-7, 15-13, 11-6)
Γκιώνης-Φρανζίσκα 0-3 (9-11, 3-11, 4-11)
Μπαντόφσκι-Σανγκ Κουν 0-3 (9-11, 5-11, 5-11)
Την άλλη βδομάδα, στις 25 του μήνα, θα παίξει για την 3η αγωνιστική των ομίλων η Μπογκόρια και θ’ αντιμετωπίσει τη Βιλνέβ στη Γαλλία.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Απρίλιος 2026]
- Δουδωνής: Ντροπή η αδιαφορία της κυβέρνησης για τον κτηνοτροφικό κόσμο της Λέσβου που καταστρέφεται – Πού είναι ο υπουργός;
- Κακοκαιρία Erminio: Ανοιχτά τα σχολεία της Αττικής την Τετάρτη – Κλειστά τα νυχτερινά
- Βουλγαρία: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Μπόρισλαβ Μιχάιλοφ
- Πλακιάς για δίκη Τεμπών: Οι εμπλεκόμενοι να επιδείξουν σοβαρότητα όπως αρμόζει στα παιδιά μας
- Έχω παιδιά: Οι κλασικές αγωνίες κάθε γονιού



