Η έναρξη στην προετοιμασία των προεθνικών μας ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ορίστηκε για τη Δευτέρα 5 Αυγούστου. Για την ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στις 17:00, προγραμματίστηκε και το φετινό ραντεβού και σήμερα ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. οι καθιερωμένες προσκλήσεις από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Κώστα Βατσακλή και Κωνσταντίνο Κωστόπουλο. Στις προεθνικές ομάδες προσκλήθηκαν 12 άνδρες και 8 γυναίκες και νέο πρόσωπο είναι μόνο ο Ιάσονας Κορδούτης, που φέτος ολοκληρώνει την παρουσία του στην εφηβική κατηγορία.
Η ομοσπονδία ανακοίνωσε και τις αυστηρές προϋποθέσεις για ν’ ακολουθήσει ένας αθλητής το πρόγραμμα και εξαιρούνται όσοι περνάνε μεγάλα διαστήματα και προπονούνται στο εξωτερικό (η ανακοίνωση στο λινκ http://httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5106:p-r-o-s-k-l-i-s-i-sygkrotisis-pro-ethnikon-omadon-agonistikis-periodou-20189-2020-enarksi-therinis-proetoimasias&catid=2:2012-03-08-10-19-52&Itemid=8).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.