
Εισβολή στη Συρία: Πόσο θα κρατήσουν οι τουρκικές επιχειρήσεις
Το απόγευμα του Σαββάτου οι τουρκικές δυνάμεις έφθασαν στο Τελ Αμπιάτ όπου αναμένεται να διαξαχθούν σκληρές μάχες με τους Κούρδους
Οι Τούρκοι σφυροκοπούν με πυροβολικό περιoχές της Συρίας στις οποίες κατέφυγαν οι Κούρδοι.
Εμπειροι στρατιωτικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι οι επιχειρήσεις κατάληψης της βόρειας Συρίας από την Τουρκία πιθανόν να διαρκέσουν έως και δύο μήνες.
Το απόγευμα του Σαββάτου οι τουρκικές δυνάμεις έφθασαν στο Τελ Αμπιάτ όπου αναμένεται να διαξαχθούν σκληρές μάχες με τους Κούρδους.
Αναφορικά με το γεγονός ότι το βράδυ της Παρασκευής Αμερικανοί στρατιώτες εθεάθησαν να κάνουν περιπολίες σε διάφορες περιοχές, ενδέχεται να σχετίζεται και με τις πιέσεις που δέχεται στο εσωτερικό των ΗΠΑ ο πρόεδρος Τραμπ για την στάση του στο θέμα.
Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση Τραμπ – Ερντογάν στις 13 Νοεμβρίου.
Πηγή: onetv.gr
- Το Ισραήλ εντείνει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, λίγο πριν τις συνομιλίες – Στους 22 οι νεκροί, ανάμεσά τους παιδιά
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Χαλκιδική: Εντοπίστηκε ο 13χρονος που είχε εξαφανιστεί από τα Μουδανιά – «Είναι καλά στην υγεία του»
- Έξι δραστηριότητες που κάνουν καλό στη σχέση
- ΑΑΔΕ: Έρχονται ραβασάκια για «αμαρτίες» του παρελθόντος – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο
- Εγνατία: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός φορτηγού – Ξήλωσε πεζοδρόμιο 50 μέτρων

