Πολλά ερωτηματικά αναμένεται να προκαλέσει η ανατρεπτική πράξη της οικογένειας Παντελίδη, η οποία συγκεκριμένα έδωσε άδεια στον ράπερ Sin Boy, γνωστό για τις προσβολές του στον αδικοχαμένο λαϊκό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, να χρησιμοποιήσει κομμάτι από τραγούδι του στο νέο του κομμάτι.

Συγκεκριμένα ο «Πεφωτισμένος» που τον κυνηγούν μανιωδώς οι δισκογραφικές εταιρείες, χρησιμοποίησε ένα rif από το πασίγνωστο τραγούδι «Τα σχοινιά σου (Μένω εδώ)» στην τελευταία του δημιουργία «Desole», έχοντας φυσικά την άδεια της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/B26U5TCF329/?utm_source=ig_web_copy_link

Το κομμάτι οπτικοποιήθηκε και αναρτήθηκε στο YouTube στις 27 Σεπτεμβρίου και μέχρι τώρα έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views.

Το rif του Παντελίδη στο «Desole»

Ο Sin Boy συγκεκριμένα εμφανίζεται στο νέο του βίντεο κλιπ να κρατά ένα παλιό κασετόφωνο, από τα ηχεία του οποίου ακούγεται ο αδικοχαμένος Παντελής Παντελίδης να ερμηνεύει το ρεφρέν από το «Τα σχοινιά σου».

«Σκηνοθεσία» που έρχεται μετά τις υβριστικές αναρτήσεις του ράπερ, όπου μέσω InstaStory είχε γράψει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε επειδή τράκαρε μεθυσμένος».

https://www.instagram.com/p/B2E6k6Vig3C/?utm_source=ig_web_copy_link

Τα πιθανά σενάρια πίσω από τις πράξεις του Sin Boy

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης φέρεται να έχει δώσει άδεια, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, στον ράπερ ενώ ο Sin Boy απάντησε «ναι, περίπου…» όταν ρωτήθηκε αν χρησιμοποίησε νόμιμα την σύνθεση του Παντελίδη.

Ορισμένοι θεωρούν ότι αυτός ήταν ο τρόπος του ιδιόρρυθμου ράπερ να απολογηθεί στην οικογένεια Παντελίδη για τα προσβλητικά σχόλια ενώ πάλι άλλοι πιστεύουν ότι αποτελεί ακόμη μία ενέργεια για να προκαλέσει την κοινή γνώμη και να «σκαρφαλώσει» στα views.

Γράψτε το σχόλιό σας