Στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις» θα εμφανισθεί η διάσημη ηθοποιός που υποδύθηκε την Μπρουκ στην δημοφιλή σειρά «Τόλμη και Γοητεία».

Η είδηση της συνεργασίας του Ανδρέα Γεωργίου με την Κάθριν Κέλι Λανγκ είχε έρθει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα τότε ο σκηνοθέτης είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται η διάσημη ηθοποιός να ανακοινώνει την συνεργασία τους!

Τα λόγια για του Γεωργίου για την επικείμενη συνεργασία με την «Μπρουκ»

Το βίντεο αυτό είχε συνοδεύσει με το χαρακτηριστικό μήνυμα: «Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ.

Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω.

Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω… ραντεβού στην Κέρκυρα».

View this post on Instagram

Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on

Τι είχε δηλώσει η Κάθριν Κέλι Λανγκ

Το ίδιο βίντεο είχε ανεβάσει και από το δικό της λογαριασμό στο Instagram η Κάθριν Κέλι Λάνγκ για να ανακοινώσει στα ελληνικά και εντελώς ενθουσιασμένη την επικείμενη συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός μάλιστα, είχε ανεβάσει και δεύτερο βίντεο στο οποίο δήλωσε την μεγάλη της χαρά για την «guest» εμφάνισή της στη σειρά «8 Λέξεις» ενώ δεν μπορούσε να κρύψει την ανυπομονησία της!

Πότε φτάνει στην Αθήνα η «Μπρουκ»;

Η πανέμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός, όπως ανακοίνωσε η ίδια, θα φτάσει στην πρωτεύουσα την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Η Κάθριν Κέλι Λάνγκ θα μείνει σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, μιας και λατρεύει τα νεοκλασικά κτίρια του ιστορικού κέντρου της Αθήνας ενώ θα μιλήσει και σε εκπροσώπους των μίντια.

Γράψτε το σχόλιο σας