Η στιγμή που ανεμοστρόβιλος χτυπάει τον Ασπρόπυργο
Το καιρικό φαινόμενο δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με τους κατοίκους της περιοχής να απαθανατίζουν τις στιγμές
Η κακοκαιρία, η οποία έπληξε όλη την Ελλάδα τις τελευταίες ώρες, προσέφερε ορισμένες πολύ εντυπωσιακές εικόνες.
Μερικές από αυτές προέρχονταν από τον Ασπρόπυργο Αττικής, στον οποίο σχηματίστηκε ένας άκρως επιβλητικός – μα επικίνδυνος – ανεμοστρόβιλος.
Το καιρικό φαινόμενο δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με τους κατοίκους της περιοχής να απαθανατίζουν τις στιγμές.
Υπενθυμίζεται ότι οι ισχυρές καταιγίδες, βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις προκάλεσαν σειρά προβλημάτων, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στην Κεφαλονιά, τη Θράκη και τη Θεσσαλία.
Η κακοκαιρία δε, αναμένεται να συνεχιστεί και το Σάββατο, όπου το σκηνικό θα είναι βροχερό. Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση.
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
- Μαζική ανάκαμψη στη Wall Street μετά την κατάρρευση
- Το ευρώ ανεβαίνει, όμως η ισχύς του… παραμένει ζητούμενο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα άνοιξε την Παρέλαση των Εθνών (vids+pics)
- Ουκρανικό: Ένας τρίτος κύκλος διαπραγματεύσεων θα διεξαχθεί «σύντομα», δηλώνει ο Πεσκόφ


