Ο Μάκης Αγγελόπουλος αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, υπογράμμισε πως πρόθεση της Πολιτείας είναι να βοηθήσει στην αξιοποίηση του ακινήτου,

Τόνισε, όμως, ότι υπάρχουν και γραφειοκρατικά θέματα που πρέπει να λυθούν και δεν εξαρτώνται ούτε από την ΑΕΚ, ούτε από την Πολιτεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Αγγελόπουλου:

«Επιβεβαιώσαμε την πρόθεσή μας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Ακινήτου στα Λιόσια. Μας ξεκαθαρίστηκε από τον Υπουργό ότι πρόθεση της Πολιτείας είναι να συνδράμει στην αξιοποίηση και στην αναβάθμιση του ακινήτου, που μπορεί να γίνει πιλότος για επόμενα στοιχήματα.

Συστήσαμε μία ομάδα εργασίας και θα κοιτάξουμε τα επόμενα βήματα. Πρέπει να λυθούν κάποια νομικά θέματα και θα προσπαθήσουμε σύντομα να έχουμε κάτι για τον κόσμο.

Μεσολαβούν αρκετές γραφειοκρατικές διαδικασίες που εμπλέκουν κι άλλους φορείς, εκτός του Υπουργείου. Αυτές δεν ελέγχονται ούτε από εμάς ούτε από τον Υπουργό. Αυτό δεν εξαρτάται από εμάς, υπάρχουν αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων ανάμεσα στους φορείς που εμπλέκονται».

Γράψτε το σχόλιό σας