Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τη νέα σεζόν που κάνει… τζάμπολ το Σάββατο 28/9 σχολιάζοντας τις μεταγραφές αλλά και την προετοιμασία της ΑΕΚ ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την πρώην ομάδα του τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Να ευχηθώ υγεία σε όλους, καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.

Εμείς έχουμε βάλει στόχο να δημιουργήσουμε μια ομάδα από την αρχή. Πήγαμε λίγο διαφορετικά. Κρατήσαμε κάποιους ξένους με εμπειρία και ποιότητα. Προσθέσαμε κάποιους νέους ξένους και Έλληνες.

Μέσα από τη διαδικασία αυτή για να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά φέραμε ξέρουμε με προσωπικότητα.

Έχουμε επενδύσει σε νέα παιδιά όπως ο Κακλαμανάκης, ο Τολιόπουλος, ο Τσαλμπούρης και θα προσπαθήσουμε να παντρέψουμε αυτά τα δύο στοιχεία για να παίξει καλό μπάσκετ και να δημιουργήσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τον πιο ψηλό στόχο που έχουμε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Για το ρόστερ της ΑΕΚ: «Μπορεί να συνδυαστεί αν υπάρχει πλάνο, σχέδιο και αν δεν επενδύεις σε παιδιά 17-18 ετών. Εμείς έχουμε μόνο τον Ρογκαβόπουλο σε αυτή την ηλικία. Χρειάζεται πολύ υπομονή από εμάς, δουλειά, χρόνος για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».

Για την προετοιμασία: «Προερχόμαστε από μια περίοδο προετοιμασίας μικρή. Λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει 10 μέρες νωρίτερα. Θέλουμε μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια που θα αρχίσουν το Σάββατο και κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, στο υψηλό επίπεδο που ζητάμε».

Για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ: «Για μένα η εμπειρία στον ΠΑΟΚ αυτά τα 2 χρόνια ήταν εξαιρετική. Έχω φύγει πολύ γεμάτος σε παραστάσεις, σε εικόνες. Συνεργάστηκα με πολύ καλούς ανθρώπους. Δυστυχώς δεν είχαμε την κατάλληλη στήριξη για να φτάσουμε εκεί που θέλαμε. Η ομάδα είχε τη δυνατότητα και την προοπτική να αλλάξει επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένο με το νέο μου βήμα. Άκουσα τους προλαλήσαντες να μιλάνε για τον Παναθηναϊκό, τον Προμηθέα, αλλά και η ομάδα μου η ΑΕΚ έχει επενδύσει, έχει κατακτήσει τίτλους, έχει διοργανώσει Final Four και είναι πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης: «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω από μέσα τη δυναμική των ομάδων. Είναι και οι τρεις ιστορικές ομάδες. Η Θεσσαλονίκη αγαπάει το μπάσκετ. Η οιικονομική συγκυρία δεν βοηθάει την κατάσταση. Ο Ηρακλής είναι και πάλι στην Α1 και να βοηθήσει στον ανταγωνισμό του ελληνικού πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο