Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι χρειάζεται η ΚΑΕ ΑΕΚ για να λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ

Τι χρειάζεται η ΚΑΕ ΑΕΚ για να λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ

H γραφειοκρατία και οι βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου αποτέλεσαν εμπόδιο για να λάβει έγκαιρα πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ η ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι μία από τις δύο ομάδες (σ.σ η άλλη είναι η Λάρισα) της Basket League που δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα αλλά το θέμα είναι καθαρά γραφειοκρτικό και αναμένεται να λυθεί την Παρασκευή 27/9.

Συγκεκριμένα σήμερα και την ώρα που η ΕΕΑ συνεδρίαζε τη χορήγηση των πιστοποιητικών στις ΚΑΕ, έγινε η πρώτη συνεδρίαση της νέας διοίκησης του ΟΑΚΑ όπου όμως δεν τέθηκε το θέμα της ΑΕΚ για τη χρήση του γηπέδου.

Η νέα πρόεδρος, Μαρία Σπυριδάκη, δεν ενημερώθηκε ότι πρέπει άμεσα να δοθούν τα απαραίτητα έγγραφα και έτσι δημιουργήθηκε το θέμα για τους «κιτρινόμαυρους».

Το ζήτημα αναμένεται να διευθετηθεί την Παρασκευή 27/9 με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ να δεσμεύεται ότι θα προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα προς την ΚΑΕ ΑΕΚ ώστε να κλείσει το θέμα.

Το ίδιο μάλιστα πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Παναθηναϊκός ο οποίος όμως είχε φροντίσει να πάρει μια προσωρινή βεβαίωση παραχώρησης του ΟΑΚΑ κι έτσι πρόλαβε να πάρει έστω και την τελευταία στιγμή το πιστοποιητικό.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024