Μαρτίνς : «Δύσκολος αντίπαλος, αλλά θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα» (pic)
Το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού στα social media ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, για τους ομίλους του Champions League.
Στο Βελιγράδι για τη σπουδαία αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (1/10, 22:00), για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός.
Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στους θρύλους των Βαλκανίων, με τους οπαδούς των δύο συλλόγων να ετοιμάζονται για μία μαγική βραδιά στο Stadion «Rajko Mitić».
Στις κερκίδες του Μαρακάνα θα στηθεί μια γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πολυπόθητη νίκη.
Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που ανέβασε στα social media το βράδυ της Δευτέρας ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά άπαντες είναι έτοιμοι να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.
«Αύριο είναι βραδιά UEFA Champions League και αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο σε ένα δύσκολο γήπεδο. Ταξιδέψαμε στο Βελιγράδι έτοιμοι να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.