Το διεθνούς ακτινοβολίας fashion show με την υπογραφή της διάσημης designer Mary Katrantzou, φθάνει στην τελική ευθεία. Την ερχόμενη Πέμπτη, με τη δύση του ηλίου, η κ. Κατράντζου παρουσιάζει την εντυπωσιακή συλλογή της για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, στο Ναό του Ποσειδώνα.

Η μεγάλη εκδήλωση αποτελεί μια πρωτοβουλία της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO  κ. Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, για τους 30χρονους εορτασμούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ». Διεθνείς προσωπικότητες, θα συγκεντρωθούν στον εμβληματικό Ναό στο Σούνιο, στρέφοντας τα παγκόσμια φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα. Πλατινένιοι, ολόθερμοι υποστηρικτές-χορηγοί της τεράστιας αυτής προσπάθειας, με το εθνικό ενδιαφέρον, η Master Card και η κορυφαία ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Στους υποστηρικτές επίσης, η μεγάλη πάντα Aegean και ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, με μερικά από τα ωραιότερα ξενοδοχεία, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας…

Οι Κέννεντι, οι γαλαζοαίματοι …

Για το παγκόσμιας εμβέλειας φιλανθρωπικό γεγονός, θα «πετάξουν» ειδικά στην Αθήνα, μέλη της οικογένειας Κέννεντι (είναι εδώ και πολλά χρόνια, ιδιαίτερα ο Τεντ, στενοί φίλοι του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη) η βασίλισσα του Μπαχρέιν και άλλες προσωπικότητες από ολόκληρο τον πλανήτη.

Αυτό είναι κάτι, που σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.