Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντόναλντ Τραμπ : «Καβάλα» στο Άγαλμα της Ελευθερίας στο εξώφυλλο του Newsweek

Ντόναλντ Τραμπ : «Καβάλα» στο Άγαλμα της Ελευθερίας στο εξώφυλλο του Newsweek

«Come and get me!» λέει ο Ντόναλντ Τραμπ στο εξώφυλλο του Newsweek

H παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ είναι το κεντρικό θέμα του περιοδικού Newsweek που κυκλοφόρησε την Πέμπτη στην Αμερική και όλο τον κόσμο.

Η εικόνα του αμερικανού προέδρου «καβάλα» στο Άγαλμα της Ελευθερίας έχει προκαλέσει αίσθηση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και κυρίως ο τίτλος «Come and get me!» (Ελάτε να με πιάσετε).

Το περιοδικό που κριτικάρει συχνά την στάση του Τραμπ φιλοξενεί στο κεντρικό του άρθρο ένα ιδιαίτερα αιχμηρό κείμενο του Bill Powell.

Το κείμενο εστιάζει περισσότερο στην φιλοπολεμική ιδιοσυγκρασία του αμερικανού προέδρου την οποία περιγράφει με τη φράση: «Αγνόησε, αρνήσου, πέρνα στην επίθεση».

Η δίνη στην οποία έχει εισέλθει το πολιτικό σύστημα στις ΗΠΑ είναι στο επίκεντρο των περισσότερων πρωτοσέλιδων. Και μάλιστα λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου Ωστόσο η εικόνα του χαμογελαστού προέδρου στους όμως του Αγάλματος της Ελευθερίας δίνει το στίγμα της αμερικάνικης κοινής γνώμης.

Η απόφαση των Δημοκρατικών να προχωρήσουν στη διαδικασία καθαίρεσης του Τραμπ για την πίεσης που ασκούσε ο ίδιος στον ουκρανό πρόεδρο προκειμένου να βρει στοιχεία κατά του Τζο Μπάιντεν γίνεται απλώς η αφορμή για τον Bill Powell.

Τραμπ: Come and get me!

Στο κείμενο του αναλύει την στάση του προέδρου από τη στιγμή που ξεκίνησε το σκάνδαλο μέχρι και σήμερα. Από χαλαρή και περιφρονητική έγινε οργισμένη μόλις κατάλαβε ότι το συγκεκριμένο γεγονός μπορεί να του προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Ο συντάκτης μεταξύ άλλων στέκεται στον χαρακτήρα του Ντόναλντ Τραμπ. Όπως αναφέρει μπορεί να μην ξεκινήσει ο ίδιος έναν καβγά αλλά αν του επιτεθείς θα επιστρέψει το χτύπημα. Και θα το κάνει με σκληρό τρόπο.

Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να ήταν προσόν για την εκλογή του στη θέση του προέδρου αλλά γιγαντώθηκε με την διαμονή του στο Λευκό Οίκο.

«Το ισχυρό χαρτί του Τραμπ είναι η αντεπίθεση. Αν τον χτυπήσεις, θα σου ανταποδώσει το χτύπημα και μάλιστα δυνατά. Δεν του αρέσει απαραίτητα να ξεκινά καυγάδες, αλλά αν τα βάλεις μαζί του θα αντεπιτεθεί. Κάθε φορά». Με αυτά τα λόγια είχε περιγράψει τον Τραμπ ο πιστός του σύμβουλος Ρότζερ Στόουν το 2016. Ο Στόουν έχει σήμερα νομικούς μπελάδες για την υπόθεση Μιούλερ.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024