Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα 10 φθινοπωρινά oufit για πρωί και βράδυ

Τα καλύτερα 10 φθινοπωρινά oufit για πρωί και βράδυ

Αυτά είναι τα καλύτερα σύνολα για να υποδεχθείτε το φθινόπωρο!

Με το φθινόπωρο να βρίσκεται προ των πυλών, αποχαιρετούμε τις υψηλές θερμοκρασίες και μαζί τους τα ψηλόμεσα σορτσάκια και τα κοντά τοπάκια! Ήρθε η στιγμή να υποδεχτούμε τα άνετα τζιν, τις ζακέτες και τα δερμάτινα!

Ένα ιδανικό outfit που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί, στο γραφείο ή στην σχολή μέχρι και το βράδυ για την έξοδό σας, αποτελείται από ένα τζιν παντελόνι, σε φαρδιά άνετη γραμμή, και ένα πουκάμισο με «baggy» μανίκια, «must» του φθινοπώρου!

Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μικρό κομψό τσαντάκι και μην ξεχνάτε τα αξεσουάρ, που θα απογειώσουν το σύνολό σας!

Εξίσου κομψά είναι τα φαρδιά τζιν που συνδυάζονται με ένα λεπτό μπλουζάκι και από πάνω ένα σακάκι, όλα σε παρόμοιους χρωματικούς τόνους. Ένα ιδανικό «office look» για το πρωί, που θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων όμως και το βράδυ!

Μόλις οι θερμοκρασίες «πέσουν» αισθητά μην διστάσετε να φορέσετε το αγαπημένο σας πουλόβερ και να το συνδυάσετε με ένα «mom jean» οποιουδήποτε χρώματος! Μπορείτε για μία χαλαρή εμφάνιση να φορέσετε αθλητικά παπούτσια ενώ αν σκοπεύετε να βγείτε αργότερα προτιμήστε τα αγαπημένα σας τακούνια.

Μην φοβάστε τα χρώματα! Επιλέξτε μπλουζάκια σε έντονα χρώματα και συνδυάστε τα με κλασικά υφασμάτινα παντελόνια, που αναδεικνύουν άψογα την σιλουέτα σας! Ειδικά για τις βραδινές, πιο κρύες ώρες, προτείνεται και το δερμάτινο λεπτό jacket!

View this post on Instagram

🔝🙋🏼‍♀️ Looks de tardor 🙋🏼‍♀️🔝 . Nosaltres ja hem canviat de xip! I tu? En un tres i no res tindrem la tardor aquí! I volem que estiguis super preparada i vinguis a veure les noves tendències d’aquesta temporada 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 . Jersei geena que mai falla, aquest cop amb coll de pic, per 21.95€! I en groc 🔝🔝🔝 . Pantaló model GLOWING ankle! Combina’l amb bambes…queda taaaan xulo! 🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️ . I la nostre caçadora de polipell més venuda! La BANDIT! Per tan sols 39.99€!!!! Quins preus!!! 😎😎😎 . Moda i qualitat al millor preu, i com sempre a @olgaimodaofficial i @olgaimodavic 🦄🦄🦄 . #happylooks #looksdetardor #autumnlooks #vineittriaelteulookaolgaimoda #olgaimodarules #onlyofficial #somonly #ensencantaonly #beolga #beonly #manlleurules #osonateam #happyyou #happyus

A post shared by Olga&Moda 🔛 ONLY MANLLEU/VIC (@olgaimodaofficial) on

Μην ξεχνάτε τις πλισέ φούστες! Αποτελεί ένα διαχρονικό και σικ κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με ένα T-shirt ή ακόμα και με το αγαπημένο σας  λεπτό πουλόβερ!

Οι ολόσωμες φόρμες με μακριά μανίκια είναι «must» του φετινού φθινοπώρου! Είναι πολύ εύκολο να τις συνδυάσετε με σχεδόν όποιο ζευγάρι παπούτσια επιλέξετε ενώ δεν έχετε να ανησυχείτε για τον συνδυασμό με κάποια μπλούζα!

Το απλό είναι πάντα ωραίο! Συνδυάστε το μπλε ή το μαύρο στενό τζιν σας με ένα λευκό μπλουζάκι και ένα μαύρο σακάκι για να ολοκληρώσετε το σύνολό σας! Το μικρό τσαντάκι, τα αξεσουάρ όπως τα βραχιόλια, τα σκουλαρίκια ή τα πολλά κολιέ, είναι απαραίτητα!

Πριν ακόμα «πιάσουν» τα πολλά κρύα φορέστε την αγαπημένη σας μαύρη φούστα μαζί με ένα μακρυμάνικο πουκάμισο και ένα ανάρριχτο λεπτό σακάκι ή κοντό παλτό σε nude απόχρωση!

Ήρθε η ώρα να βάλετε ξανά το αγαπημένο σας μαύρο κολάν είτε με μία μαύρη μπλούζα και να δημιουργήσετε ένα total black look, είτε με μία φλοράλ για να δώσετε λίγο χρώμα στο σύνολό σας!

https://www.instagram.com/p/B2l7Aorogpm/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι περισσότερο τολμηρές μπορούν να δοκιμάσουν μία δερμάτινη φούστα μαζί με μία μπλούζα με πολλαπλές «στρώσεις» που παίζουν με τα σχήματα και τους όγκους!

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024