
Τι σχεδιάζεται για το Ελληνικό – Γ. Κωνσταντάτος και Μ. Αγγελίδης στο One Channel
Την επένδυση στο Ελληνικό σχολίασαν στην εκπομπή Ανάπτυξη ο δήμαρχος Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος και ο καθηγητής Πολεοδομίας και Χωροταξίας στο ΕΜΠ, Μηνάς Αγγελίδης.
Την επένδυση στο Ελληνικό σχολίασαν στην εκπομπή Ανάπτυξη ο δήμαρχος Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος και ο καθηγητής Πολεοδομίας και Χωροταξίας στο ΕΜΠ, Μηνάς Αγγελίδης.
Οι δύο άντρες μίλησαν για τις προοπτικές και τα οφέλη μιας τέτοιας επένδυσης τόσο για τη χώρα όσο και για τους κατοίκους της περιοχής, καθώς και για τα σχέδια που ετοιμάζει η κυβέρνηση αναφορικά με τους χώρους και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει η νέα επένδυση.
Ακόμα μαζί με την Έλενα Λάσκαρη συζήτησαν τους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η έναρξη των εργασιών στην περιοχή και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.
Πηγή: onetv.gr
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά
- Οι ΗΠΑ δεν θα αφήσουν κανένα κρούσμα Έμπολα να εισέλθει στη χώρα – Σχεδιάζουν μονάδα καραντίνας στην Κένυα
- Κρίσταλ Πάλας – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0: Ο Ματετά της χάρισε το Conference League! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 28.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 28 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Κλιματική αλλαγή: Η αύξηση της θερμοκρασίας αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου τοκετού σε 13 χώρες



