Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέριλιν Μονρόε: Πέθανε ή την δολοφόνησαν

Μέριλιν Μονρόε: Πέθανε ή την δολοφόνησαν

Το τελευταίο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του Fox για τον τρόπο θανάτου της μεγάλης αμερικανίδας σταρ του Χόλιγουντ, Μέριλιν Μονρόε, θα παιχτεί την Κυριακή. Κατά τη διάρκεια αυτού, πρόκειται να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες πώς τρεις άνθρωποι συνωμότησαν για να συνδέσουν το θάνατο της Μονρόε με τους Κένεντι

Το τελευταίο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του Fox για τον τρόπο θανάτου της μεγάλης αμερικανίδας σταρ του Χόλιγουντ, Μέριλιν Μονρόε, θα παιχτεί την Κυριακή. Κατά τη διάρκεια αυτού, πρόκειται να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες πώς τρεις άνθρωποι συνωμότησαν για να συνδέσουν το θάνατο της Μονρόε με τους Κένεντι.

«Οι θεωρίες συνωμοσίας για το θάνατο της Μέριλιν δεν υπήρχαν στη δεκαετία του 1960. Μεγάλωσαν εκθετικά από το ’60 στο μέγεθος που έχουν σήμερα» σημειώνει ο ΜακΓκόβερν, συγγραφέας του βιβλίου «Murder Orthodoxies: A Non-Conspiracist’s View of Marilyn Monroe’s Death», για τις συνθήκες θανάτου της αμερικανίδας ηθοποιού.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, οι συνωμότες συμπεριλάμβαναν τους Τζακ Κλέμονς, τον αστυνόμο ο οποίος έφτασε πρώτος στη σκηνή του θανάτου, τον Μορίς Ρέις, πρόεδρο της Κινηματογραφικής Συμμαχίας για τη Διατήρηση των Αμερικανικών Ιδεωδών και τον Γουόλτερ Γουίντσελ, συγγραφέα.

Ο πρώτος κρατούσε φακέλους για αρκετούς αστέρες του κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένης και της Μέριλιν Μονρόε. Είπε στους άλλους δύο συνωμότες για τη φημολογούμενη σχέση της Μέριλιν με τον Τζον Κένεντι. Οι τρεις τους, τότε, έφτιαξαν μια ιστορία για το πώς ο Ρόμπερτ Κένεντι διέταξε τη δολοφονία της ηθοποιού για να συγκαλύψει την εξωσυζυγική σχέση του αδερφού του και προέδρου των ΗΠΑ με την Μονρόε.

Η ιστορία τους χρειαζόταν κάποιου είδους αποδείξεις προκειμένου να γίνει πιστευτή κι εδώ ήταν που ξεκινούσε η συμβολή του αστυνομικού Τζακ Κλέμονς που έκανε λόγο για απόκρυψη στοιχείων από τη σκηνή του θανάτου της Μέριλιν Μονρόε.

Προκειμένου να «επεκταθεί» η συνωμοσία, οι τρεις συνωμότες χρειάζονταν μια δημοφιλή πλατφόρμα. Εδώ ανέλαβε ο τρίτος της παρέας, ο Γουόλτερ Γουίντσελ με την κουτσομπολίστικη στήλη του.

Δέκα χρόνια μετά τη διάδοση της ιστορίας για το θάνατο της Μονρόε, τα πράγματα γύρισαν μπούμερανγκ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024