Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Byton M-Byte: Η ψηφιακή ανάσα του δράκου

Byton M-Byte: Η ψηφιακή ανάσα του δράκου

Η Byton αποκάλυψε από τη γερμανική έκθεση ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV 4,9 μέτρων με κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό τεχνολογικό εξοπλισμό, ήτοι μια οθόνη 48 ιντσών, το οποίο αναμένεται και στην Ευρώπη από τις αρχές της επόμενης δεκαετίας.

Η κινεζική Byton αποκάλυψε από την έκθεση της Φρανκφούρτης την άκρως εντυπωσιακή έκδοση παραγωγής του αμιγώς ηλεκτροκίνητου SUV της το οποίο εκτός από τον ηλεκτρικό χαρακτήρα του, διαθέτει σειρά επιβλητικών gadgets θέτοντας υποψηφιότητα για μια πρωτιά σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο τομέα.

Πριν ωστόσο περάσουμε στο εσωτερικό και στον εξοπλισμό του, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα SUV με μήκος 4,9 μέτρων το οποίο υπόσχεται αυτονομία 460 χλμ. Σε ό,τι αφορά τον επίμαχο τεχνολογικό εξοπλισμό το M-Byte επωφελείται από μια «φαντασμαγορική» καμπύλη OLED 4k οθόνη 48 ιντσών η οποία καταλαμβάνει το σύνολο της έκτασης ανάμεσα σε ταμπλό και παρμπρίζ και είναι διαχειρίσιμη μέσω δύο οθονών αφής.

Αν και ήδη έχουν διατυπωθεί ερωτηματικά ως προς το κατά πόσο η συγκεκριμένη οθόνη θα λειτουργεί διασπαστικά για την προσοχή του οδηγού, ο συνιδρυτής της φίρμας Daniel Kirchert, υποστηρίζει ότι η έκταση της οθόνης δεν έχει σχέση με το βαθμό διάσπασης της προσοχής του οδηγού και ότι οι συγκεκριμένες οθόνες θα αποτελέσουν σήμα κατατεθέν των μοντέλων της φίρμας.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να αποκτήσει και ευρωπαϊκό διαβατήριο καθώς είναι μέσα στους στόχους της κινεζικής φίρμας να το λανσάρει στην Ευρώπη από το 2021 με αρχική τιμή τα 45.000 ευρώ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024