Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομαδική έκθεση «A field guide to getting lost Vol.2» στην Αίγινα

Ομαδική έκθεση «A field guide to getting lost Vol.2» στην Αίγινα

Από τις 12 Σεπτεμβρίου

Ο θερινός κινηματογράφος Άνεσις φιλοξενεί την ομαδική έκθεση A FIELD GUIDE TO GETTING LOST VOL.2 που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019. Σαν αποχαιρετισμός στο καλοκαίρι τα έργα σύγχρονων καλλιτεχνών συναντιούνται στον υπαίθριο χώρο του για τέσσερις μέρες.

Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά έκθεση του πιλοτικού προγράμματος ‘A Field Guide to Getting Lost’, μιας καλλιτεχνικής και ερευνητικής πρωτοβουλίας που ξεκίνησε με τη μορφή εικαστικής έκθεσης το καλοκαίρι του 2018. Ο τίτλος αντλεί από το ομώνυμο βιβλίο της Rebecca Solnit. Μέσα από μια σειρά αυτοβιογραφικών δοκιμίων, η Solnit μιλά για την αβεβαιότητα, την απώλεια, το ταξίδι, και τη σημαντικότητα της αφήγησης, ως πυξίδα για να βρει κανείς τον εαυτό του, ή, εξίσου, να χαθεί.

Οι προσωπικές στιγμές ασάφειας και αμφιταλάντευσης συνιστούν την αφετηρία τόσο για την παραγωγή των έργων, όσο και για την ίδια την αφήγησή τους. Η έκθεση περιηγείται στο μεταιχμιακό χώρο της περιπλάνησης του καλλιτέχνη και σε καταστάσεις όπου εκείνος/η ‘νιώθει χαμένος/η’, ‘έχει χαθεί’, ‘δεν γνωρίζει.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024