Μάθημα ανθρωπιάς: Επιβάτες και πλήρωμα καθησυχάζουν 4χρονο με αυτισμό εν ώρα πτήσης
Ο Braysen είναι ένα αγοράκι τεσσάρων ετών με αυτισμό που συνήθως του αρέσει να πετάει.
Ο Braysen είναι ένα αγοράκι τεσσάρων ετών με αυτισμό που συνήθως του αρέσει να πετάει.
Σε μια πτήση της United Airlines από το Σαν Ντιέγκο στο Χιούστον, όμως, έπαθε κρίση. Τότε το πλήρωμα του αεροπλάνου, αλλά και οι επιβάτες προσπάθησαν όλοι μαζί να τον βοηθήσουν.
Η μητέρα του παιδιού ανέβασε το σημείωμα στο Facebook μαζί με μια φωτογραφία του Braysen από την πτήση και ένα ευχαριστώ στην εταιρεία, στο οποίο η United απάντησε αμέσως, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ανυπομονούν να ξαναδούν τον Braysen σε κάποια πτήση τους.
Η μητέρα δηλώνει ευγνώμων για την καλοσύνη που δέχτηκε, σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά οι άνθρωποι έδειξαν μεγάλη κατανόηση και βοήθεια για τον αυτισμό του γιου της, κάτι που όπως είπε της δίνει ελπίδα για το μέλλον.
Πηγή: onetv.gr
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό τηλέφωνο
- Εκπλήξεις από τον Μπενίτεθ στην 11άδα του Παναθηναϊκού (pic)
- Όταν οι CEOs μπαίνουν στην πολιτική, η δημοκρατία πετιέται απ’ το παράθυρο
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο Παναγόπουλος, η «σκουριά» και η δημόσια τοποθέτηση του Δικτύου Συνδικαλιστικού
- Μεγάλη φωτιά στο κέντρο του Βόλου – Συναγερμός στην Πυροσβεστική
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό
