Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Μπρούνο Γκασπάρ
Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) ο Πορτογάλος Μπρούνο Γκασπάρ, ο οποίος θα υπογράψει στον Ολυμπιακό.
Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) ο Πορτογάλος Μπρούνο Γκασπάρ, ο οποίος θα υπογράψει στον Ολυμπιακό.
Ο δεξιός μπακ λίγο μετά τις 17:30 του Σαββάτου (31/8) έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να τελειώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπρούνο Γκασπάρ εξέφρασε τη χαρά του για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Πειραιώτες.
Ο 26χρονος άσος τις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.
Πηγή: onetv.gr
- Ηρακλής: Στάση φόρος τιμής στο μνημείο των Τεμπών πριν την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη (vid+pics)
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3: «Ερυθρόλευκο» και αυτό το ντέρμπι
- Κατάρ: Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, ένα είναι σε κρίσιμη κατάσταση, λέει το υπουργείο Εσωτερικών
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ιρανούς να «ανατρέψουν το καθεστώς» της Τεχεράνης
- Ολυμπιακός: Θερμή υποδοχή στην αποστολή του στις Σέρρες (vid)
- Ιταλία: Ο υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροζέτο αποκλείστηκε στο Ντουμπάι