Δολοφονία στην Καβάλα: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει ο συνήγορος του
Ο συνήγορος του θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την κατάσταση του δράστη, καθώς όπως λέει από την στιγμή της διπλής δολοφονίας και ύστερα μιλά ασυνάρτητα για το παρελθόν και τη ζωή του και δεν έχει διαρκή συνοχή σκέψης.
Προθεσμία για την Τετάρτη ζήτησε και πήρε και ο δράστης του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη Καβάλας για μια θέση στάθμευσης.
Ο συνήγορος του θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την κατάσταση του δράστη, καθώς όπως λέει από την στιγμή της διπλής δολοφονίας και ύστερα μιλά ασυνάρτητα για το παρελθόν και τη ζωή του και δεν έχει διαρκή συνοχή σκέψης.
Το χρονικό του διπλού φονικού
Η πρωτοφανής αγριότητα του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη Καβάλας σόκαρε μέχρι και τους άντρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και τον ιατροδικαστή. Ο δράστης πυροβόλησε τα θύματά του σχεδόν εξ επαφής, έκοψε το νήμα της ζωής του 42χρονου από το ένα μέτρο, σημάδεψε και πάτησε σκανδάλη εναντίον της 67χρονης από τα 3 μέτρα.
Ο καβγάς μεταξύ των γειτόνων που ξεκίνησε για τη θέση στάθμευσης της νταλίκας του θύματος, νεαρού πατέρα δύο παιδιών γρήγορα εξελίχθηκε σε βίαιο επεισόδιο. Οι απειλές έδιναν κι έπαιρναν, όταν ο εποχικός δημοτικός υπάλληλος, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, είδε τον 42χρονο να μπαίνει στην αυλή του, να πηδάει στο μπαλκόνι του και να πιάνει τη μητέρα του από το λαιμό. Τότε, όπως υποστηρίζει, θόλωσε και μεταμορφώθηκε σε αδίστακτο δολοφόνο.
Ο 42χρονος πυροβολήθηκε με δράμια, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Σκάγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνα. Βλήθηκε στην κλείδα, διαλύθηκαν οι πνεύμονές του, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Τη μητέρα του θύματος ο δράστης την πυροβόλησε με διαφορετικό φυσίγγι, στην τραχηλική χώρα, σωριάστηκε νεκρή και η άτυχη 67χρονη αμέσως.
Αμέσως μετά το περιστατικό ο δράστης εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του, με κάποιους στη γειτονιά να υποστηρίζουν πως έστρεψε το όπλο του και προς αυτούς όταν προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Λίγο αργότερα παραδόθηκε μόνος του στις αρχές.
- Αρτέμιδα: «Έβαλε πρώτη και έφυγε, δεν σταμάτησε πουθενά» λέει ο 18χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών θα ξεκινήσει στις 5μμ, λέει ο Τραμπ – Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου
- MAD VMA 2026: Ξεκίνησε η προπώληση για το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
- Αρκάς: Καλημέρα στους συνταξιούχους
- Fuel Pass: Ανοιχτή η πλατφόρμα έως 30 Απριλίου για όλα τα ΑΦΜ – Πώς θα κάνετε αίτηση
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442