Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελευταίες καλοκαιρινές βουτιές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τελευταίες καλοκαιρινές βουτιές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στα Χανιά, όπου βρέθηκε στην αγαπημένη παραλία του, το Μαράθι Ακρωτηρίου.

Μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας  και πριν την συνάντηση που θα έχει με την καγκελάριο της Γερμανίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στα Χανιά, όπου βρέθηκε στην αγαπημένη παραλία του, το Μαράθι Ακρωτηρίου.

Την Κυριακή εθεάθη να κάνει SUP με τη σύζυγό του Μαρέβα, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου συναντήθηκε στην παραλία με αθλητές της κολύμβησης και ειδικά του τριάθλου.

Μάλιστα ο κ.Μητσοτάκης συμμετείχε σε κολυμβητική προπόνηση ανοιχτής θάλασσας.

« Ως κολυμβητής ανοιχτής θάλασσας πάντως τα καταφέρνει περίφημα. Ο παλιός αθλητής του ΝΟΧ Κώστας Κόρακας, τον συμβούλεψε για την κολυμβητική τεχνική του έπειτα από δική του ερώτηση, ήταν ενήμερος για πολλούς αγώνες, ενδιαφέρθηκε να μάθει τα οφέλη της προπόνησης με χεράκια, pullboy κλπ.» ανέφερε στο flashnews η Μάνια Μίκοφ, αθλήτρια και ιδιοκτήτρια ναυαγοσωστικού κέντρου.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τους αθλητές του τριάθλου για την κολύμβηση και τις δυνατότητες ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού της Κρήτης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024