«Μένει στην Άρσεναλ ο Μαυροπάνος»
ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονταν για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου. ωστόσο ο τραυματισμός που υπέστη ο 21χρονος στόπερ τους αναγκάζει να κάνουν πίσω.
Σύμφωνα με τη «Mirror» ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου μετά τον τραυματισμό που υπέστη στις αρχές Αυγούστου και θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου 2 μήνες.
Πριν συμβεί αυτό, ωστόσο, η ΑΕΚ είχε ξεκινήσει επαφές με την Άρσεναλ και τον ίδιο τον παίκτη προκειμένου να το πείσει να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης είχε απορρίψει την προοπτική να συνεχίσει στην ΑΕΚ, ενώ ο Νίκος Λυμπερόπουλος που πίστευε ότι θα μπορούσε να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση είχε σχεδιάσει ταξίδι στην αγγλική πρωτεύουσα.
Πλέον όμως η ΑΕΚ κοιτάει άλλες λύσεις για την ενίσχυση της άμυνας της. Η «Mirror» αναφέρει ότι ο παίκτης βρισκόταν στο στόχαστρο και του Παναθηναϊκού, όμως ο τραυματισμός ανάγκασε και την ομάδα του τριφυλλιού να κάνει πίσω.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μαυροπάνος έπαθε υποτροπή στις αρχές Αυγούστου στον τραυματισμό που ήδη είχε στους κοιλιακούς.
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα


