Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο Ορλί : Τσακώθηκε με τον φίλο της και τον κατήγγειλε στην... αντιτρομοκρατική

Χαμός στο Ορλί : Τσακώθηκε με τον φίλο της και τον κατήγγειλε στην… αντιτρομοκρατική

Η κοπέλα του συλληφθέντος κάλεσε την αστυνομία και προσποιούμενη την αδελφή του κατήγγειλε ότι εκείνος «σχεδίαζε να εξαπολύσει επίθεση».

Ανδρας συνελήφθη την Πέμπτη στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού για κατοχή μικρού πτυσσόμενου μαχαιριού, καθώς η κοπέλα του με την οποία είχε προηγουμένως διένεξη, ειδοποίησε την αστυνομία ότι ο φίλος της σχεδίαζε «επίθεση», ανέφερε δικαστική πηγή.

Τον συνέλαβαν

Ο 34χρονος, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τη δικαιοσύνη, προετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Βαρκελώνη, όταν η κοπέλα του κάλεσε την αστυνομία και προσποιούμενη την αδελφή του κατήγγειλε ότι εκείνος «σχεδίαζε να εξαπολύσει επίθεση».

Ο άνδρας συνελήφθη χωρίς κανένα πρόβλημα κατά την επιβίβαση, αφού πέρασε τους ελέγχους ασφαλείας. Είχε στις χειραποσκευές του μαχαίρι – στην πραγματικότητα μικρή μεταλλική λεπίδα, πτυσσόμενη από στήριγμα μεγέθους πιστωτικής κάρτας.

Είπε στην αστυνομία πως είχε ξεχάσει ότι η λεπίδα ήταν μέσα στην τσάντα του.

Η κοπέλα του συνελήφθη κατά τη διάρκεια της μέρας για ψευδή καταγγελία. «Φαίνεται ότι ήθελε να πάρει εκδίκηση μετά από καβγά», είπε η πηγή, που βρίσκεται κοντά στην υπόθεση.

Κατηγορούμενοι και οι δύο

Ο άνδρας θα δικαστεί τη Δευτέρα στο δικαστήριο της Κρετέιγ, στα προάστια του Παρισιού, για την κατοχή και τη μεταφορά του μαχαιριού και η κοπέλα του για ψευδή καταγγελία και παρακώλυση εναέριας κυκλοφορίας.

Το αεροσκάφος, στο οποίο ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί ο φίλος της, εκκενώθηκε για ελέγχους ασφαλείας και η πτήση καθυστέρησε.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024