ΚΚΕ: Στο κυνήγι του κέρδους στην ακτοπλοΐα, οφείλεται η ταλαιπωρία στη Σαμοθράκη
«Η αδιανόητη ταλαιπωρία χιλιάδων επισκεπτών και κατοίκων της Σαμοθράκης, αποκαλύπτει την απαράδεκτη κατάσταση που έχει διαμορφώσει το κυνήγι του κέρδους στην ακτοπλοΐα», τονίζει σε σχόλιο του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.
«Η αδιανόητη ταλαιπωρία χιλιάδων επισκεπτών και κατοίκων της Σαμοθράκης, αποκαλύπτει την απαράδεκτη κατάσταση που έχει διαμορφώσει το κυνήγι του κέρδους στην ακτοπλοΐα», τονίζει σε σχόλιο του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ καταγγέλλει «τους νόμους όλων των κυβερνήσεων, που ενώ επιδοτούν τους εφοπλιστές για τα δρομολόγιά τους στα νησιά, αυτά μένουν αποκλεισμένα το χειμώνα και το καλοκαίρι, ενώ επιβάτες και νησιώτες πληρώνουν πανάκριβα εισιτήρια».
«Όσο για τις αλληλοκατηγορίες ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, στόχο έχουν να μείνουν στο απυρόβλητο οι εφοπλιστές, που και οι δύο ολόπλευρα στήριξαν και στηρίζουν», καταλήγει το σχόλιο του γραφείου Τύπου.
- Φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου
- Απίστευτες βίντεο από την Κίνα: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε σε φάρμα, ενώ αγελάδες τρέχουν να σωθούν
- Συγκλονίζει ο Κέβιν Κίγκαν: «Έχω καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα εδώ!»
- Αυστηρή απάντηση Διαμαντοπούλου σε Δούκα: Το ΠΑΣΟΚ δεν παρακαλεί κανέναν για συνεργασίες, πόσω μάλλον όσους μας προσβάλλουν
- Παρορμητικές επιθυμίες και καταθλιπτικές αντιδράσεις – Όσα είπε η Μέριλιν Μονρόε στον ψυχίατρό της
- Πακιστάν: Η Κάγια Κάλας προωθεί ρόλο της ΕΕ στη διαπραγμάτευση για το Ιράν – Επικαλείται τη συμφωνία του 2015

