Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο-σοκ στο Twitter από την φωτιά στην Εύβοια - «Μαύρισε» η θάλασσα

Βίντεο-σοκ στο Twitter από την φωτιά στην Εύβοια – «Μαύρισε» η θάλασσα

Οι φλόγες έχουν φτάσει στο χωριό Μακρυμάλλι και ήδη σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής υπάρχουν ζημιές σε σπίτια κατοίκων.

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην κεντρική Εύβοια όπου πλέον οι φλόγες έχουν φτάσει και καταστρέφουν τα σπίτια στο χωριό Μακρυμάλλι.

Οι φλόγες έχουν φτάσει στο χωριό Μακρυμάλλι και ήδη σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής υπάρχουν ζημιές σε σπίτια κατοίκων.

Σημειώνεται πως οι περίπου 300 κάτοικοι από τα χωριά, Μακρυμάλλι και Κοντοδεσπότι έχουν απομακρυνθεί μετά από εντολή εκκένωσης που έδωσε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας και οδηγήθηκαν σε ασφαλές σημείο στα Ψαχνά.

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν τα βίντεο χρηστών στο Twitter που ζουν ή κάνουν διακοπές στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα, αρκετοί χρήστες του διαδικτύου που βρίσκονται στην Χαλκίδα δημοσιεύουν φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται ένα μαύρο σύννεφο καπνού να έχει καλύψει τα πάντα.

Ίδια κατάσταση υπάρχει και σε άλλες παραθαλάσσιες περιοχές της Ευβοίας όπως στη Νέα Αρτάκη, στην Δροσιά Ευβοίας, αλλά και σε χωριά στην βόρεια Εύβοια.

Σημειώνεται πως τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες και βίντεο χρηστών που βρίσκονται σε κοντινή, αλλά ασφαλής απόσταση από την πύρινη λαίλαπα στην Εύβοια.

«Η κόλαση του Δάντη» αναφέρουν κάποιοι χρήστες στο διαδίκτυο δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες, ενώ άλλοι τραβώντας βίντεο την «μαύρη θάλασσα» σημειώνουν… «μαύρη η θάλασσα, μαύρη και η ψυχή μας».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024