Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Μεσσαπίων – Διρφύων
Για δύσκολή κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων, Γιώργος Ψάθας, μιλώντας στο One Channel.
Για δύσκολή κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων, Γιώργος Ψάθας, μιλώντας στο One Channel.
Όπως ανέφερε η φωτιά βρίσκεται στα βόρεια Ψαχνά περίπου 2 χιλιόμετρα από τα τελευταία σπίτια, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται σημείο.
Σύμφωνα με τον ίδιο έχει αναφερθεί ένας εγκαυματίας εθελοντής δασοπυροσβέστης ο οποίος κινήθηκε μέσα στη φωτιά αυτόνομα, με εγκαύματα τρίτου και τετάρτου βαθμού.
Ο πυκνός καπνός καθιστά δύσκολο το έργο των εναέριων δυνάμεων που επιχειρούν στην περιοχή.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για εκκένωση, καθώς οι κάτοικοι που έμεναν σε σπίτια που κινδύνευαν από τη φωτιά έχουν απομακρυνθεί.
Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κήρυξε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας την Δημοτική Ενότητα Μεσσαπίων, του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την καταστροφική δασική πυρκαγιά.
- ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η λογοκρισία του δημάρχου Φλώρινας στην Banda Entopica
- Κίνα: Κυρώσεις σε αμερικάνικες εταιρείες άμυνας λόγω πωλήσεων όπλων στην Ταϊβάν
- Σάκοτα: «Φορμαρισμένος ο Άρης, χρειάζεται προσοχή το παιχνίδι»
- Κυβέρνηση που φάσκει και αντιφάσκει στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Όταν οι Judas Priest κατηγορήθηκαν ότι ώθησαν δύο θαυμαστές τους να αυτοκτονήσουν
- «Ζύγιζε μόλις 9 κιλά» – Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου στην Αλεξανδρούπολη


