Εκτός για άλλους δύο μήνες ο Μαυροπάνος
Υποτροπή στον τραυματισμό του στους προσαγωγούς υπέστη ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, που θα χάσει άλλους δύο μήνες τουλάχιστον από την αγωνιστική δράση.
Το πρόβλημα που ανάγκασε τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο να χάσει την προετοιμασία της Άρσεναλ επιδεινώθηκε, όπως αναφέρουν άνθρωποι της Άρσεναλ, και έτσι ο νεαρός στόπερ θα απουσιάσει τουλάχιστον άλλες οκτώ εβδομάδες από τις υποχρεώσεις των «κανονιέρηδων».
Αυτή η εξέλιξη βάζει σε δεύτερες σκέψεις πιθανούς ενδιαφερόμενους για τον δανεισμό του και έτσι ο παίκτης πρέπει να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του προκειμένου να τεθεί το συντομότερο δυνατόν στη διάθεση του Ουνάι Έμερι.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 21χρονος άσος στους 18 μήνες που βρίσκεται στο Λονδίνο έχει πραγματοποιήσει 7 συμμετοχές.
- Διαδημοτική συνεργασία για την δημιουργία καλλιτεχνικού σχολείου
- Μπορεί η Κίνα να πατήσει στη Σελήνη πριν από τη NASA;
- Γίνε μέλος στην κοινότητα «Ακόλουθοι του Ήλιου» και ζήσε exclusive εμπειρίες με την πιο ηλιόλουστη παρέα
- «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποψήφιος για τη θέση του Μιρτσέα στην εθνική Ρουμανίας»
- Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Η Κέρκυρα ως τιμώμενη πόλη στις Εορτές Εξόδου 2026
- Ευρυτανία: Νεκρός 54χρονος σε τροχαίο – Το φορτηγό του έπεσε σε γκρεμό 40 μέτρων

