Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνικα Μπελούτσι: Η φράση του πρώην της που δεν θα ξεχάσει

Μόνικα Μπελούτσι: Η φράση του πρώην της που δεν θα ξεχάσει

Η 54χρονη Ιταλίδα καλλονή Μόνικα Μπελούτσι χώρισε πρόσφατα, όμως δεν μπορεί να ξεχάσει ένα πράγμα που της είχε πει ο πρώην της

Κατηγορηματικά όχι έλεγε στις πλαστικές επεμβάσεις η Μόνικα Μπελούτσι. Ωστόσο, μετά το χωρισμό της από τον 36χρονο Γάλλο Νικολά Λεφέμπρ, δεν μπορεί να ξεχάσει αυτό που τις είχε πει για τις γυναίκες που καταφεύγουν στο «νυστέρι», σύμφωνα με δημοσίευμα.

«Όποιος κάνει αισθητικές επεμβάσεις, έχει τους λόγους του», έλεγε ο Λεφέρμπ. Ο πρώην σύντροφός της με τα μακριά μαλλιά και την πλούσια γενειάδα είχε δώσει αυτή την απάντηση στη Μόνικα όταν του ζήτησε τη γνώμη του για τα μπότοξ που έχουν κάνει σχεδόν όλες οι συνομήλικές της στο Χόλιγουντ.

Όπως επισημαίνει το γαλλικό περιοδικό «Closer», η φράση αυτή έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό της 54χρονης Μόνικα Μπελούτσι. «Θα της αλλάξει όμως τη γνώμη για τις αισθητικές επεμβάσεις; Θα υποκύψει στο νυστέρι η επιτομή της ομορφιάς;» διερωτάται το περιοδικό.

O πρόσφατος χωρισμός

Την ίδια στιγμή που ο πρώην σύζυγος της Μόνικα Μπελούτσι, Βενσάν Κασέλ, απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές μετά τον ερχομό του παιδιού που απέκτησε με το 21χρονο μοντέλο Τίνα Κιουνάκι, η Ιταλίδα καλλονή Μόνικα Μπελούτσι παραδέχτηκε τον χωρισμό της με τον νεαρό γκαλερίστα Νικολά Λεφέβρ, μετά από λίγους μήνες σχέσης, ωστόσο, το πρώην ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις.

Η 54χρονη  Μόνικα Μπελούτσι και ο 37χρονος πρώην σύντροφός της έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον Μάρτιο στο Παρίσι στο ντεφιλέ με το οποίο ο οίκος Chanel αποχαιρέτησε τον Καρλ Λάγκερφελντ, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024