Ματαίως ο κ. Αλέξης Τσίπρας και η… εικονοκλαστική βουλευτική και περιθωριακά ακαδημαϊκή του κουστωδία αγωνίζονται με δόντια και με νύχια να κρατήσουν ως ισόβιους, προστατευόμενους ενοίκους των ΑΕΙ τον γνωστό σε όλους υπόκοσμο:

  • Των τρομοκρατών και «μπαχαλάκηδων»
  • Των διακινητών όπλων, πυρομαχικών και ναρκωτικών.

Και πάλι ματαίως ο απελθών θρυλικός καταληψίας λυκείων, με τη συνδρομή του υποκόσμου των κακοποιών, σκοπεύει, από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, να υποδουλώνει στους λαθρόβιους καταληψίες των ΑΕΙ, διδάσκοντες, ερευνητές και διδασκόμενους των πανεπιστημίων μας.

Ο κόμπος, κύριε Τσίπρα, έφτασε στο χτένι και άρχισε να ξεδοντιάζεται ο πρώην κυβερνητικός σας αργαλειός της κατάλυσης της δημοκρατικής ευταξίας.

Κύριε πρώην πρωθυπουργέ,

«Τίλλουν τας τρίχας των», κυριολεκτικά «τραβάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους», όσοι πληροφορούνται από TV, ραδιόφωνα, εφημερίδες και διαδίκτυο ότι κατεβάζετε στους δρόμους, (παληά μας τέχνη… κόσκινο), άδολους και τις ανενημέρωτες νέες και νέους, με το σύνθημα να διατηρηθεί το πασίγνωστο αντιδημοκρατικό, αντικοινωνικό «πανεπιστημιακό» άσυλο κακοποιών, που μέχρι προχτές, με την ανοχή σας, είχε αναδείξει σε… επιστάτες του, τους μαντράχαλους μασκοφόρους του «Ρουβίκωνα».

Κύριε Τσίπρα και Σια,

Η μεταπολεμική Ελλάδα, ακόμα και στα τραγικά μετεμφυλιοπολεμικά χρόνια, με τις τότε κυβερνήσεις και τις τότε πρυτανικές αρχές, δεν ανέχτηκε, ποτέ μα ποτέ, τη μετατροπή των δύο τότε πανεπιστημίων σε εντευκτήριο ή προσφυγικό κατάλυμα του υπόκοσμου. Με εξαίρεση, την παρένθεση της τρομοκρατικής «φοιτητικής» ακδροδεξιάς ΕΚΟΦ, που ήταν και η προδρομική εμπροσθοφυλακή της δικτατορίας των συνταγματαρχών… (Ας αναλογιστούν οι τότε-γνωστοί άλλωστε- ιδρυτές της, τις ιστορικές τους ευθύνες και αν διατηρούν λίγη τσίπα, ας τιμωρούνται σωφρονιστικά από τις Ερινύες τους).

Κύριε αρχηγέ της αξιωματικής αντιπολίτευσης,

Βάλτε τέρμα σ’ αυτή την προσωπική σας εκτροπή από την προσφιλή στον χώρο σας τακτική της αυτοκαταστροφικής νέο-Τροτσκιστικής αναμπουμπούλας. Αυτή η «μόδα» έχει πλέον ξεψυχήσει από την εποχή της υπέροχης Φρίντας Κάλο…

Αγαπητέ Αλέξιε,

Αρκετά εξώκοιλες. Κινδυνεύεις να χάσεις οριστικά το τραίνο των εξελίξεων. Αν σέβεσαι το οποιοδήποτε κουβαλάς φορτίο αυτοσεβασμού, κάλεσε τη νεολαία σου και με την απαραίτητη συμβουλευτική συνδρομή πολιτικά ωριμότερων συντρόφων σου (π.χ. Δημ. Βίτσας) δείξτε τους τον δρόμο της πραγματικής αγωνιστικής Αλλαγής. Το δρόμο της Διαλεκτικής (Θέση+Αντίθεση=Σύνθεση). Βάλε τέρμα στον πρότερο ανέντιμο βίο των ανώνυμων, μασκοφόρων τρόλλς.

Έτσι, θα βοηθήσεις αφάνταστα και από τις επάλξεις της απαραίτητης αντιπολίτευσης τον εκδημοκρατισμό, την αλληλεγγύη, την ειρηνική και δημιουργική συνύπαρξη.

Μην υποκύπτεις στις ενδόμυχες Σειρήνες της καταλυτικής και αυτοκαταστροφικής φιλαρέσκειας, διότι σε χωρίζει τεράστια απόσταση από τον μυθικό Νάρκισσο.

Στο επόμενο: η θέση των Πρυτάνεων για το άσυλο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο