Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε πως η παρουσιάστρια θα ενταχθεί στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Open από τη νέα σεζόν και θα παρουσιάσει ένα παιχνίδι μόδας ρωσικού format.
«Λένε κάτι…Κάνει να το πω; Το διαβάσαμε και εμείς…Λένε ότι θα έρθει η Μαρία Μπακοδήμου στο Open και θα παρουσιάσει ένα παιχνίδι μόδας ρωσικής προέλευσης.», είπαν στο τηλεοπτικό αέρα.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας