
Γ. Μαντέλας στο One Channel: Πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις για την τοποθέτηση Τσουβάλα
Eίναι άγνωστα τα κριτήρια με βάση τα οποία ο κ. Τσουβάλας πήρε τη θέση του γ.γ. Δημόσιας Τάξης και αυτό γεννά εύλογα ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις και άμεσα
Στην τοποθέτηση του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνου Τσουβάλα, στη θέση του νέου γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης, καθώς και στα εύλογα ερωτήματα που γεννώνται από την κίνηση αυτή της κυβέρνησης αναφέρθηκε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel, ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «αποτελεί παράδοξη επιλογή η οποία θα πρέπει να δούμε σε βάθος χρόνους πώς μπορεί να δικαιολογηθεί. Ο αντίλογος λέει ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός επιχειρησιακός σε συγκεκριμένα θέματα, όμως σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι δέχτηκε πριν από ένα χρόνο να συμμετάσχει στην επικοινωνιακή εκστρατεία της κυβέρνησης στο Μάτι, από μόνο του προκαλεί εύλογα ερωτήματα».
Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε πως είναι άγνωστα τα κριτήρια με βάση τα οποία ο κ. Τσουβάλας πήρε αυτή τη θέση και αυτό γεννά εύλογα ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις και άμεσα. Κληθείς να σχολιάσει την προκλητικότητα της Τουρκίας, ο κ. Μαντέλας εκτίμησε πως οι ΗΠΑ θα επιβάλουν κυρώσεις στην Αγκυρα, ωστόσο το κρίσιμο είναι να δούμε τι είδους κυρώσεις θα επιβληθούν.
Πηγή: onetv.gr
- Ρέθυμνο: Γυναίκα μπήκε στη θάλασσα για να δώσει τέλος στη ζωή της
- Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Σπάει την σιωπή της η κοπέλα του δράστη – «Του είπα μην πας για κανένα λόγο»
- Miami Vice: Η αλήθεια κρύβεται στα παστέλ κοστούμια των 80s – Η σειρά που έκανε κουλ τους ντετέκτιβ
- Ο αριθμός των ανθρώπων με ακρωτηριασμούς θα αυξηθεί στη Γάζα, καθώς το Ισραήλ εμποδίζει την παροχή βοήθειας
- Gazzetta dello Sport: «Ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας ο Γκουαρντιόλα»
- Δίκη για έκρηξη στους Αμπελόκηπους: 19 και 8 χρόνια κάθειρξη στις δύο γυναίκες – Αθωώθηκε ο Ρωμανός


