Πρόταση Ακιντζί στην Κύπρο για κοινή επιτροπή υδρογονανθράκων
Η τουρκική πλευρά αντέδρασε για τις επικείμενες κυρώσεις της ΕΕ λόγω της προκλητικότητα που συνεχίζει να επιδεικνύει η Άγκυρα στην περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ.
Η τουρκική πλευρά αντέδρασε για τις επικείμενες κυρώσεις της ΕΕ λόγω της προκλητικότητα που συνεχίζει να επιδεικνύει η Άγκυρα στην περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ.
Ειδικότερα, πρόταση στον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη για σύσταση Κοινής Επιτροπής Υδρογονανθράκων, υπό την εποπτεία των Ηνωμένων Εθνών, απέστειλε ο Μουσταφά Ακιντζί.
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης προτείνει όπως επιτροπή αυτή, η οποία θα αποτελείται από ίσο αριθμό Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, να είναι υπό την εποπτεία του ΟΗΕ, ενώ θα υπάρξει και συμμετοχή της ΕΕ ως παρατηρητή.
Πηγή: onetv.gr
- Για δολοφονημένους καλλιτέχνες στους δρόμους του Ιράν κάνει λόγο η οργάνωση Artists at Risk Connection
- Νόμπελ Ειρήνης: Το δώρο της Ματσάδο στον Τραμπ είναι σπάνιο, αλλά έχει ξανασυμβεί
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός Βεντούρα, φαβορί στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή
- Ο Ντομινίκ Πελικό ερευνάται ως ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού μετά φόνου και απόπειρας βιασμού
- Μόσχα: Εξετάζει την αγωγή 232 δισ. κατά του βελγικού οίκου που κατέχει ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
- IFAB: Στο… στόχαστρο οι καθυστερήσεις στους αγώνες


