Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Surf Art Festival επιστρέφει… δίπλα στη θάλασσα

To Surf Art Festival επιστρέφει… δίπλα στη θάλασσα

Μέχρι την Κυριακή 14 Ιουλίου το Surf Art Festival Vol.6 μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι δίπλα στη θάλασσα

Από τις 12 Ιουλίου, και για τρεις μέρες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου (Beach Volley). Τo Surf Art Festival επιστρέφει για 6η χρονιά και μας δίνει ραντεβού στην παραλία, σ’ έναν εξωτικό χώρο με λευκή άμμο και φοίνικες, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» και διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης.

Ένα ξεχωριστό φεστιβάλ µε κεντρικό θέµα το surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δημιουργική ζωή στην πόλη, τη σωματική και ψυχική υγεία και την ευεξία. Μία τριήμερη γιορτή που συνδυάζει ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες για τους επισκέπτες όπως έκθεση φωτογραφίας, διάφορες κατασκευές art & design, customization σανίδων surf από επιλεγμένους καλλιτέχνες καθώς και ανοιχτά workshops, παιχνίδια, φαγητό, μουσική.

Surf, τέχνη, θερινό σινεμά, ποδήλατο, skate, υπέροχες γεύσεις, Expo, happenings, συναυλίες, yoga… Όλα βρίσκουν τη θέση τους στο Surf Art Festival Vol. 6

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα λάβει χώρα η επίδειξη “Gentlemen’s Race” σε συνεργασία µε τη Harley-Davidson και την επίσημη αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena, αλλά και άλλους μεγάλους κατασκευαστές του χώρου. Επίσης λέσχες φίλων Vespa θα οργανώσουν ένα πρωτότυπο “fun summer race”, µε τίτλο Beachbums and Bikes, γεμάτο από θέαμα και γέλιο.

Η συμμετοχή των σχολών yoga, διαλογισµού, acro yoga θα είναι όπως και πέρυσι στον πυρήνα των παράλληλων δράσεων. Στο Wellness Fest by Surf Art Festival, θα συµµετάσχουν επιλεγµένοι δάσκαλοι για να παρουσιάσουν προγράµµατα γιόγκα, πιλάτες, εναλλακτικής άσκησης, χορού, εκπαιδευτικής παιδικής γιόγκα και µοντέρνων παιδαγωγικών δραστηριοτήτων.

Τέλος το πρόγραµµα θα πλαισιώνουν σεµινάρια για την οικολογία, τη φύση, τη θάλασσα.

Μέχρι την Κυριακή 14 Ιουλίου το Surf Art Festival Vol.6 μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι δίπλα στη θάλασσα, που δεν πρέπει να χάσετε!

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024