
Οι προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου
Την καθιέρωση λειτουργίας συστήματος ηλεκτρονικής παρακολούθησης των υπουργείων ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της εισηγήσεώς του, στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησής του
Την καθιέρωση λειτουργίας συστήματος ηλεκτρονικής παρακολούθησης των υπουργείων ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της εισηγήσεώς του, στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησής του.
Το ηλεκτρονικό σύστημα «Μαζί» θα ενημερώνεται καθημερινά από τους υπουργούς, προκειμένου να παρακολουθούνται οι στόχοι που έχουν τεθεί από το Μαξίμου. Αυστηρός όμως φάνηκε ο Κ. Μητσοτάκης και στα θέματα εργατικής νομοθεσίας, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως θα υπάρξουν και ενισχύσεις προς αυτό τον τομέα.
Πηγή: onetv.gr
- Ελλάδα – Ουγγαρία 13-12: Πετυχημένη πρόβα για την Εθνική πριν τα προκριματικά του World Cup (vids)
- Αυτοψία στο δωμάτιο που βρισκόταν η Μυρτώ – Κρίσιμα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναμένει η ΕΛ.ΑΣ.
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγκτσί θα συναντήσει τον Πούτιν στη Μόσχα τη Δευτέρα – Η Ρωσία επιβεβαιώνει την επίσκεψη
- Αντιπολεμική συναυλία για τη Γάζα: Κατάμεστα τα Προπύλαια – Ετοιμάζεται νέα ελληνική αποστολή του Global Sumud Flotilla
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0 σετ: Εύκολα το 1-1 στη σειρά των τελικών ο «δικέφαλος» (vid)
- Η Έμιλι Μπλαντ παραδέχεται ότι μερικές φορές η Μέριλ Στριπ την «φόβιζε»



