Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έχω δεχτεί bullying για τα κιλά μου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έχω δεχτεί bullying για τα κιλά μου

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε βραδινή εκπομπή και μίλησε για το bullying που έχει δεχθεί για τα κιλά της

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε γνωστή βραδινή εκπομπή, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί bullying  κατά καιρούς για τα κιλά της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάτι μαγικό συνέβη με το τίναγμα της άκρης του φορέματος του @apostolosmitropoulos. 🌠 Μάλλον ο συνδυασμός με τα custom made black swan-αντε-γειά @kotsonas_shoes παπούτσια μου. Ή το γεγονός ότι έπεισα τον άντρα μου @fotisbenardo να έρθει μαζί μου σε τηλεοπτική εκπομπή 💜👿🙏 Σε άλλα νέα ο @themisgeorantas θα κάνει τα πάντα για να με ρεζιλέψει..! Όπως και νά ‘χει απόψε στις 22.50 η τελευταία εκπομπή της σεζόν του @afterdarkskaitv is not to be missed… Να ξέρετε ότι παίχτηκε τρελό παρασκήνιο!!! 😂😂😂 #tonight #blackSwan #couplegoals #afterdark

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Μάλιστα μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη στην αρχή της καριέρας της, το οποίο την είχε στεναχωρήσει πολύ.

«Εγώ κατά καιρούς δεχόμουν επιθέσεις, επειδή δεν έχω το κλασσικό σώμα που ενδεχομένως έχει μια κοπέλα, τύπου μοντελέ! Τώρα είναι στην μόδα το σώμα μου και περνάμε ωραία με αυτό!» ανέφερε η ηθοποιός.

«Πριν από ένα χρόνο μου έγινε και μια ωραία πρόταση από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και μίλησα για το bullying που γίνεται για τα παραπάνω κιλά (…)», είπε και συμπλήρωσε: «Τώρα είναι ωραίο.

Όταν ξεκινούσα στη δουλειά αυτή θυμάμαι ότι με είχαν πάρει από ένα πάρα πολύ γνωστό περιοδικό για να κάνω φωτογράφιση με μαγιό… δεν μπήκε και ποτέ και όταν την έψαξα μου απάντησαν ότι δεν την έδειξαν λόγου του σώματος μου».

Δείτε το απόσπασμα:

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024